/Bucuresti/Magazin de biciclete

OLX Group

Cladirea America House, Șoseaua Nicolae Titulescu 4-8, București, România

OLX Group
Magazin de biciclete
2.9
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32J+PH București, România
olx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Remus Moto
Remus Moto2 ani în urmă
Cel mai mare si mai prost site de anunturi. La bugetul pe care il au este o rusine ca nu sunt in stare sa faca un site asa banal ca al lor, functional. Este plin de bug-uri. In plus au o tehnica ca dupa cateva luni de zile un moderator se gaseste sa iti stearga anuntul pe motiv ca nu se afla in categoria potrivita si iti cere bani ca sa il repostezi. Anunt aprobat, postat in categoria potrivita si stat cateva luni acolo. In schimb, este un paradis pentru produse contrafacute si tepe. Execrabil site...0 stele.
TG -35
TG -352 ani în urmă
Un site care are o problemă de viziune. Ei şi-ar dori să fie mai mult decât un site de anunţuri...vor sa fie un fel de „educator social”. Se implică în tranzacţiile dintre vânzători şi cumpărători. Angajaţii lor decid cine are dreptate şi cine nu are dreptate şi au puterea să blocheze conturile utilizatorilor. O astfel de abordare nu este fair-play. Există alte site-uri de anunţuri care oferă predictibilitate şi stabilitate superioare.
Joiulescu Cristian
Joiulescu Cristian2 ani în urmă
Un site dezastruos . Incurajeaza tepele si teparii , desi spune altceva in mod oficial . De evitat , mai sunt si alte alternative de publicare a anunturilor !
Parfumel1974
Parfumel19742 ani în urmă
Un site care sper sa dispara la fel de repede cum au aparut.
Politica lor se schimba de la o zi la alta, nu ai cu cine sa discuti telefonic ci doar in scris , brusc te poti trezi cu anuntul dezactivat pe motiv ca incalci nu stiu ce reguli .
Poti vinde orice produs original , contrafacut etc fara ca cineva din partea administratiei sa poata stopa posibilele escrocherii , iar lacomia pentru a fi taxat creste cu o viteza uimitoare.
Personal contribui la bunastarea anonimilor din spatele acestui site cu o suma considerabila { peste 500 euro lunar} si sper in continuare sa gasesc o alternativa care sa ma faca sa uit de olx .
Mi-as dori sa existe o autoritate competenta in tara asta care sa-i scuture putin pe acesti dornici de imbogatire rapida si sa puna ordine in aceasta ,,concurenta neloiala" .
Personal nu sunt un client multumit de acest site, de politica practicata etc
E adevarat ca nimeni nu ma forteaza sa lucrez cu ei , dar voi fi fericit cand voi descoperi o alta varianta de a lucra corect si transparent, de a fi respectat si de a afla ca site-ul acesta nu mai exista .
Nu recomand ...ofer o stea deoarece altfel nu pot posta comentariul
[alta escrocherie] .
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea2 ani în urmă
O platforma care desi parea initial ca ajuta comertul de produse pe piata libera a ajuns sa perceapa bani si sa impuna limitari pentru toate categoriile de interes. Aceeasi politica si senzatie de monopol au avut-o si cei de la okazii.ro dupa care au cazut precum MIG-urile pe ogoarele patriei. OLX va avea fix aceeasi soarta pentru ca asa se intampla cand crezi ca esti singurul inventator al apei calde. Aroganta si lipsa de respect ale acestei companii efemere se remarca si prin lipsa numerelor de telefon de contact, ei sunt atat de pretiosi incat trateaza in scris toate problemele si au ridicat termenul de "moderator" la rang de doctor docent.
O sa va uitam repede dupa ce veti disparea din piata...balonaselor de sapun romanesc!!!
Ilie Sterian
Ilie Sterian2 ani în urmă
Moderatorii dezactiveaza anunturile pentru motive banale . Foarte neseriosi . Am avut 13 anunturi active aprox 2 ani si acum brusc nu mai indeplinesc nu stiu ce conditii sau incalca nu stiu ce regula . Nu vor avea un viitor prea bun daca nu revizuiesc conditiile si regulamentele anunturilor . Moderatorii cred ca sunt angajati pe post de muncitori necalificati . Am dat o stea pentru a putea publica recenzia.
Alex Veruzi
Alex Veruzi2 ani în urmă
OLX încurajează vânzările de produse pirotehnice ilegale. Deși am deschis tichete de suport pe diferite canale, indiferenta lor fata de acest subiect încă ma macină. Ar putea face ceva automat, insa nu e voință. Pun aici aceste screenshot-uri cu anunturi sa ii fac de rușine.
Rușine OLX! Rușine programatorilor voștri care nu sunt în stare sa filtreze automat aceste anunțuri și sa le stearga înainte de a deveni publice.
Sper sa aveți pe conștiința toți copiii care cumpără petarde de pe site-ul vostru și se mutileaza cu ele. Nu sunteți cu nimic mai presus fata de cei care le vând. E ca și cum le-ați vinde voi!
Von Otho
Von Otho2 ani în urmă
Se navighează foarte prost pe site de pe telefon. Nu poți să zoom scroll etc din cauza că orice atingi in pagina respectiva se deschide. Că sa poți naviga cat de cat prin site trebuie sa atingi doar acele zone unde nu este o rubrica sau altceva care sa reacționeze. Altfel la cea mai mica atingere pe ecran reacționează imediat. Nu apuci sa dai scroll că deschide in altă pagină imediat zona care ai atins-o.
Locații recomandate