/Bucuresti/Magazin de biciclete

Service Biciclete La Antonio

Strada Traian Popovici 108, București 031424, România

Service Biciclete La Antonio
Magazin de biciclete
4
167 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FM+27 București, România
+40 728 365 563
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Marculescu Bogdan
Marculescu Bogdan2 ani în urmă
Suni degeaba la ei ca nu raspunde nimeni.Poate reactioneaza doar la semnale cu fum.Oameni seriosi.
Steliana Niculescu
Steliana Niculescu2 ani în urmă
Am gasit de fiecare data disponibilitate pe loc pentru mici probleme.
Este un service mic de cartier, fara pretentii dar e loc pentru fiecare. Nu este pentru toata lumea dar penttru ce am avut eu de rezolvat e super, aproape de casa, prietenosi si super rapizi. Am dus si bicicleta unei vecine la revizie si a fost super incantata de lucrare. Nea Adrian e foarte bun meserias si Carol face treaba buna :-) !
Valentin Jianu
Valentin Jianu2 ani în urmă
După prima interacțiune cu ei, de vineri când am lăsat respectiv sâmbătă când am luat bicicleta, am fost impresionat de rapiditatea reparației și faptul că bicicleta se simțea ok. Totul părea destul de ok. Patronul (părea șeful lor), mi-a preluat bicicleta, a inspectat-o vizual, mi-a spus cam ce trebuie schimbat la ea, în afara de revizia necesara. Am fost mulțumit, chiar daca la preluare am achitat cu 10% mai mult. Am cerut să îmi înlocuiască schimbătoarele de foi (cele de pe ghidon), erau uzate, iar la cel aferent roții spate care are 7 foi, mi-a pus schimbător cu 9 trepte. Mi s-a părut ciudat însă nu am comentat, dându-le credit că sunt specialiști. Am plecat liniștit, iar azi a început să îmi sară lanțul in dreptul roții, până când a 3-a oara s-a blocat în roată și a tras deraiorul după el, rupând-ul și stricând și alte componente din mecanismul de la roata (nu mai spun de șocul primit și spaima când s-a blocat roata).
Nu mă pricep sincer dar cred că problema a plecat de la acel schimbător. Am fost la ei și mi-au spus că trebuie să plătesc înlocuirea pieselor stricate, că e vina mea. Acum va las pe voi să apreciați și va sugerez sa fiți atenți cu acest service. Ca idee, prima intervenție m-a costat 330 ron, iar a 2-a 120 ron (m-au scutit doar de manoperă, de parcă era vina mea) și la insistente mi-a fost inlocuit schimbătorul cu unul potrivit.
Andrei Nitu
Andrei Nitu2 ani în urmă
Am fost si eu pentru o revizie. Au facut treaba ok și mi-au rezolvat niste mici jocuri pe care le aveam in butucul spate si ghidon dar transmisia nu au curatat-o, a ramas murdara si plina de mizerie iar capacelele de la valvele cauciucurilor au uitat sa le puna.
Dan Stamulescu
Dan Stamulescu2 ani în urmă
Rapid, profesioniști fără fițe, preț ok. Am fost înainte la drag bike. Au evaluat bicicleta, nu era de mii de euro. Mi-au dat repede cu flit că n-au cheie pt angrenaj pedalier din plastic. De parcă eu aveam ciungă lipită in păr și n-aș fi știut cum arată o cheie din aia și că ele se diferențiază în funcție de nr de dinți. Nu exista cheie pt plastic pt teflon pt aluminiu sau pt bronz. Mi-am și cumpărat una după aceea. La Antonio m-au primit cu brațele deschise, mi-au rezolvat pe loc problema și în același preț, au curățat angrenajul, l-au gresat, montat, reglat și umflat roti și au pus și capacele la supape. Jos pălăria, așa oameni mai rar
Ciprian Cosma
Ciprian Cosma2 ani în urmă
n-am dat 6☆🤣că tot io a trebuit să îmi reglez oglinzile.
pe poziție.
în mers.
în rest au centrat roata bine ca să nu-mi mai fuleze, și mi-au înlocuit spița pe care am rupt-o'n mers că am sărit peste ghidon când am scăpat picioru drept în roata față🤣.
au🙃.
crezi🎭c҉e҉ ҉p҉o҉ț҉i҉☆

☯️
獨行道
Diverse reglaje, curățări și presiune roți, merge bicla mea mai repede ca moto în Buc!
Perfect, și ca preț!
Adrian Ionut
Adrian Ionut2 ani în urmă
Scump si prost... iar bon fiscal la ei nu exista..
Alin Alexandru Mortun
Alin Alexandru Mortun2 ani în urmă
Schimbat cablu și cămașă schimbător pe spate, schimbat sistemul de prindere al roților + centrat jante, reglat frâne, schimbătoare și presiune. Nu îmi amintesc când a mai mers asa bine bicla și ca preț mi sa părut chiar ieftin. Clar mulțumit.
Locații recomandate