/Bucuresti/Magazin de biciclete

Wheelsports.ro

Bulevardul Mărășești nr. 47, București 040251, România

Wheelsports.ro
Magazin de biciclete
4.5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39X+XV București, România
+40 732 820 274
wheelsports.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–21
Marți: 18–21
Mirecuri: 18–21
Joi: 18–21
Vineri: 18–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Tanasescu
Mihai Tanasescu2 ani în urmă
Foarte slab service-ul desi relatia cu clientii merge f bine. Am achizitionat un pachet de revizie "recommended" - cel de 180 de RON - pentru o bicicleta Scott cumparata second hand. Am plecat dupa revizie cu rotile descentrate, butucii nu au fost desfacuti si gresari, schimbatorul spate nu rula corect pe toate vitezele si aveam joc in caseta de pinioane.
Am revenit la service pentru remedierea problemelor, de data asta am stat langa mecanic. Mi-a centrat rotile si a schimbat conurile uzate din butucul fata - doar ca le-a schimbat cu unele de alta dimensiune care au joc pe ax :)) pentru caseta de pinioane care are joc mi-a spus ca nu se mai poate face nimic. Am fost in alt service care mi-a strans caseta si gresat butucul spate - nu mai are niciun joc caseta de pinioane - si mi-au schimbat conurile butucului fata cu cele compatibile.
Am pierdut timp si bani pentru niste operatiuni de bun simt zic eu, si a trebuit sa cheltui alti bani in alt service pentru rezolvarea lor. Asta dupa ce am avut buna vointa sa ma duc la ei pentru a 2-a oara in incercarea de a rezolva lucrurile incluse in pachetul de revizie.

Reply la comentariu: numarul de telefon il am de la voi de pe site, nu invers. avand in vedere ca este service afiliat si va asumati comentariile pozitive, ar trebui sa vi le asumati si pe cele negative :)
S A Z
S A Z2 ani în urmă
Pasiunea oamenilor de acolo e cel mai important lucru.
Alexandru Mitu
Alexandru Mitu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai prietenos magazin de biciclete din București

(Original)
The friendliest bike shop in Bucharest
Adrian Musteata
Adrian Musteata2 ani în urmă
Cel mai jalnic service. Am fost cu bicicleta pentru un reglaj la schimbător, dupa ce l a dat jos nu a mai stiut sa il monteze la loc cum era, il pusese mai sus si imi lovea schimbatorul in cadru. Apoi mi-a zis ca e ceva ciudat la schimbător si ca nu e cel potrivit, asta in cazul in care eu am folosit bicicleta 3 ani si era totul ok. Într-un final a trebuit sa il re-pozitionez eu, acum este ok si nu mai lovește de cadru.
Catalin Badea
Catalin Badea2 ani în urmă
Atunci cand faci un lucru din pasiune nu are cum sa nu iasa bine. Asa este si la Wheelsports. Cativa baieti au inteles ce conteaza pentru cineva pasionat de ciclism: servicii profi, orientarea pe nevoile clientului, flexibilitatea, fidelizarea ciclistilor. Wheelsports e mai mult decat un magazin, e o comunitate a ciclistilor. Am apelat de mai multe ori la ei atat pentru a cumpara 2 biciclete cat si pentru service. Voi apela cu siguranta la serviciile lor si in viitor.
Ionut Pruteanu
Ionut Pruteanu2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta rara, datorita profesionalismului de care dau dovada 'mesterii' m-am simtit foarte confortabil, iar problema pentru care am adus bicicleta a fost rezolvata imediat. Cu siguranta voi reveni, multumesc!
Iuliu-Octavian Burlan
Iuliu-Octavian Burlan2 ani în urmă
Experiență foarte plăcută, recomand
George Oprea
George Oprea2 ani în urmă
Locații recomandate