/Bucuresti/Magazin de biciclete

Altex Bucureşti Sun Plaza România

Calea Văcărești 391, București 040055, România

Altex Bucureşti Sun Plaza România
Magazin de biciclete
4.1
956 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VF+M3 București, România
+40 31 436 6842
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mario Kim
Mario Kim2 ani în urmă
Foarte puține produse...
Huawei gt 3 pro nu...
Adaptor wi-fi pentru ps4 nu...
Hota bucătărie alba , standar ...nu.
Dar au biți pentru șurubelnițe da
Ruse Petrica Mirel
Ruse Petrica Mirel2 ani în urmă
Locatia e Ok, dar degeaba poti vedea si analiza niste produse prin propriile simturi, cand in sfarsit te-ai hotarat ca e ce trebuie, surpriza: Nu mai e pe stoc !
Genny sea
Genny sea2 ani în urmă
Se oferă ajutor pe orice problema o ai, pe orice achiziție dorești să o faci. Magazin bine aprovizionat. Dacă nu au produsul in magazin, dau comanda online si in 2 zile poti ridica produsul din magazin. Recomand!
Alin Marian Serban
Alin Marian Serban2 ani în urmă
Buna seara,am luat un tv Vortex din Sun Plaza si a fost dus in garnatie si cica sa inlocuit placa de baza,daca era asa numai face la fel.Deci a fost o minciuna.Cei de la magazinul Altex Sun Plaza nu au vrut sa mi-l schimbe.Eu a doua oara nu il mai trimit in service,nu mi se pare normal ce se intampla.
Silvia Iuliana Gherghe
Silvia Iuliana Gherghe2 ani în urmă
Am venit aici pentru a cumpara un aparat de vidat si accesoriile acestuia, il stiam deja asa ca doar am intrat in contact cu un angajat, care a fost foarte eficient, mi a adus produsele, le am platit si cand sa ies am fost oprita de "domnul" de la paza... desi nu a sunat nici o alarma... nu era aglomerat... eu aveam bonul in geanta si 3 cutii in mana... mi- a vorbit destul de nepoliticos... am pierdut timp... cu siguranta nu voi mai reveni in acest magazin.
Sa inteleg ca nu le functioaneaza aparatele de verificare de la intrarea din magazin?! Am aflat tot de la ei ca se fura mult din magazinul lor...
Emil Vaduva
Emil Vaduva2 ani în urmă
Ma bucur ca am putut comanda pe site un produs care nu era disponibil in nici unul din magazinele fizice din apropiere si acesta a fost adus fara nici o taxa suplimentara la un anume magazin. Multumesc Altex.
Sava Andreea Mihaela
Sava Andreea Mihaela2 ani în urmă
Am comandat un frigider ce a venit cu un mic defect insa Sorin m-a ajutat sa rezolv problema, am toata increderea in el! Este un angajat model
Elena Popescu
Elena Popescu2 ani în urmă
Nu știu dacă afost doar o întâmplare dar am avut norocul să găsesc aici cadoul pe care îl căutăm și toată treaba să dureze cam 15 min...era și sâmbătă 😏. 👏👏
Locații recomandate