/Bucuresti/Magazin de biciclete

Sport Win

Strada Cernăuți 18, București 077085, România

Sport Win
Magazin de biciclete
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P4+HM București, România
+40 726 672 338
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorel Ciulacu
Viorel Ciulacu4 ani în urmă
In urma cu vreo doua luni mi-am dus bicicleta pt un service general. Parca 125 fara centrare roti și 150 Ron cu centrare. A doua zi am fost sa o ridic, băiatul căruia i-am plătit mi-a zis că prețul este 150. Eu întreb dacă i-a centrat și rotile. El răspunde: "parca da, nu mai știu...oricum a avut și pe la roti ceva". Plătesc 150 cu neîncredere doar in cel căruia i-am platit. Nu mă pricep f bine la biciclete, dar oricine își poate da seama de chestiile avidente: așa că am constatat următoarele: nu se strânsese nici o spita cu toate că era nevoie, roata nu era centrată, lanțul, pinioanele, angrenajul aratau ca atunci când am lăsat bicicleta, șurubul stânga față nu era strâns.
Am fost la un service langa fostul cinema Gloria și acolo a fost totul ok. Un domn mai în vârstă, mecanic binevoitor și priceput.
Sper că acest riview sa ii ajute atât pe clienți cât și pe cei care se ocupa de service.
Vlad Alex
Vlad Alex5 ani în urmă
Nu vor sa isi asume responsabilitatea pentru lucrari, am schimbat un lant, a fost pus prost, trebuind dat jos si pus din nou de mine, lichid de frana in exces, ultima a fost ca mi-au strambat deraiorul de la foi, pe care l-am vazut dupa ce am plecat din magazin. Per total dezamagit de partea de service.
Vlad Bocean
Vlad Bocean5 ani în urmă
Cel mai bun service, cel puțin pentru biciclete vintage si mtb (testat ambele), il recomand
Baron munchausen
Baron munchausen6 ani în urmă
Cam de o luna a plecat mecanicul si a venit altcineva. Mare atentie la suruburi. Cel nou uita sa le stranga. Am iesit din magazin si la prima frana cuvetele aveau un joc imens. Le-a strans chiar seful apoi, mecanicul incercand sa imi explice ca este din cauza furcii cu suspensie. Apoi dupa circa 20 de minute de pedalat mi-a cazut ghidonul. Pipa nu era stransa. Cabluri montate aiurea in schimbatoare etc. Calitatea servisului se combina cu mercantilismul persoanei in charge care scoate preturi din burta. Pentru un set de frane care la Playbike costa 190 RON mi s-a cerut aici 250 RON. O spita care este 1.50 RON la magazinele din zona aici costa 3.00 RON. Un BB-UN26 care este 35-40 RON peste tot aici costa 52 RON. Daca inainte mergeam pentru mecanicul foarte bun pe care il aveau acum nu as recomanda magazinul nici dusmanilor.
Dark AngeL
Dark AngeL6 ani în urmă
Servicii de calitate, preturi decente si personal amabil. Daca aveti nevoie de sfaturi in domeniul bicicletelor va recomand aceste magazn, eu am fost multumit,
Dan Mihaila
Dan Mihaila6 ani în urmă
Un service de biciclete excelent. Am avut experiente neplacute cu alte service-uri dar la SportWin am gasit mereu un sfat sauni rezolvare buna. Apelati cu incredere
Vlad Damache
Vlad Damache6 ani în urmă
Cel mai bun service de biciclete cu cei mai informați și amabili oameni pe care i-am întâlnit.
Adrian Dodon
Adrian Dodon2 ani în urmă
Am cumparat bicicleta din acest magazin acum 2 ani, Ultra Nitro 27.5, bicicleta nu era echipata cu cele mai bune componente, ok.
Vanzatorul a zis ca dupa 1 saptamana sa vin iar la ei sa o mai regleze, schimbatoarele mergeau foarte bine inainte sa ma duc a 2.a oara la ei si franele la fel.
Eram incepator atunci la reglat componentele bicicletelor si nu stiam singur sa le fac.
Dupa ce am mers a doua oara la service au strans atat de tare franele ca dupa 1 saptamana sau distrus, si schimbatoarele mergeau mai prost.
Si pe garantie au luat bani in plus pentru acest service, foarte nesimtiti si lucru de ochii soacrei.
Nu recomand nimanui acest magazin
Locații recomandate