/Bucuresti/Magazin de biciclete

Spokes

Strada Lainici 22, București 012252, România

Spokes
Magazin de biciclete
4.7
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F384+VF București, România
+40 721 550 423
spokes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Covaciu-Pogorilowski
Andrei Covaciu-Pogorilowski4 ani în urmă
Jalnici. Stupizi. Am fost cu bicicleta mea First Bike sa ii schimbe o camera. "Nu reparam bicilete First Bike" Intreb: "Daca veneam doar cu roata, ii schimbati camera?" Raspuns: "Da". Daca nu am fost cumva la "camera ascunsa" am fost la cel mai idiot magazin de biciclete din Eurasia.
Cezar Garbea
Cezar Garbea5 ani în urmă
Am venit cu o bicicleta la service, pentru o problema cu schimbatorul (se pare ca trebuia inlocuit- am aflat la alt service), dar am fost refuzat pe motiv ca ei nu repare biciclete DHS. Asta dupa ce sunasem inainte si venisem din Otopeni. Dar nu au probelem sa vanda Devron care e tot un DHS...
Petre Calenic
Petre Calenic5 ani în urmă
Servicii de nota 10...am cunosct doi baieti foarte saritori si amabili...mi-au rezolvat bicicleta nepoate foarte rapid si profesionist...ar fi bine ca multi din sfera serviciilor sa le urmeze exemplu...felicitari!
Jac Alexandru
Jac Alexandru6 ani în urmă
La fel ca și poza de mai jos, la Spokes totul e fără filtre. N-au pretenția să știi ce are bicla sau să cunoști slangul de biker, că de-asta se ocupă ei, sunt pasionați și chiar și o pană la ei e făcută cum trebuie. Nimic nu-i făcut în grabă ca la supermarket, doar pentru cash. Sunt și ei bicicliști și îți inspiră încredere indiferent de ce cauți la Spokes. Thanks dudes & dudettes! #recomand
Radu Jlobnitchi
Radu Jlobnitchi7 ani în urmă
Multumesc echipei Spokes, si lui Sorin Ungureanu in special, pentru sedinta de bike fitting si pentru felul in care comunicati cu noi, clientii, aratand ca sunteti mai mult decat un simplu magazin de biciclete. Pe langa configurarea bicicletei, a SPD-urilor, seii, etc, apreciez faptul ca mi-ati oferit sfaturi si inainte si dupa ce ne-am intalnit, pana cand rezultatele au fost cele asteptate de ambele parti. Sincer pot spune ca m-a ajutat mult noua configuratie in turele / concursurile la care am participat; zic eu ca manevrez mai bine bicicleta acum cand pozitia este una corecta, iar durerile sunt mai putine cu siguranta. Multumesc inca o data si va recomand cu caldura o sedinta de bike fitting tuturor celor care vreti sa va bucurati la maxim de statul in sa, fie ca mergeti cu bicicleta in oras sau la munte (de concursuri nici nu mai zic :) ).
Mihai Voicu
Mihai Voicu8 ani în urmă
Spokes este cu adevarat un friendly bike shop. Asta inseamna ca te simti bine acolo in minutele prelungite in care casti gura la echipament si biciclete. Staff-ul, deschis si foarte bine trainuit si cunoscator in ale bicicletelor, de ajuta cu justa masura, fara sa te preseze. Apoi s-au dat peste cap sa imi rezolve o solicitare care ma facea (recunosc!) un client usor dificil. Standardul de servisare a clientului e neegalat de alte pravalii, iar pasiunea care razbate astfel, ma face sa rezonez cu spokes.
Vlad Velciu
Vlad Velciu8 ani în urmă
Mai buni si mai corecti decat producatorul/reprezentantul producatorului bicicletei mele (Merida Cyclocross 500).
Dupa montarea unui scaun de copil, conform specificatiilor, cadrul s-a strambat. La o inspectie mai atenta am observat ca materialul in acea zona era mult mai subtire fata de restul tubului scotand la iveala un defect in cadru.
Deoarece scaunul a fost montat in service-ul lor, si-au asumat intreaga responsabilitate pentru cele intamplate si, fara a primi vreun ajutor din partea producatorului, au comandat, platit si asamblat noul cadru.
Tineti-o tot asa
Andrei Crețeanu
Andrei Crețeanu2 ani în urmă
Jalnic.O lipsa totală de interes! Ei pe program zic ca au până la 18:30 si la 15:00 nu era nimeni si am mai fost in weekend si chiar dacă aveau program până la 14:30 si am fost la ora 13:00 iarăși nu era nimeni. Merita o stea.
Locații recomandate