/Bucuresti/Magazin de biciclete

Biciclop

Strada Tunari 36, București 020527, România

Biciclop
Magazin de biciclete
4.2
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F424+2M București, România
+40 374 492 999
biciclop.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Michael Andrew Enache
Michael Andrew Enache2 ani în urmă
Recomand cu incredere pentru calitatea produselor, a serviciilor si nu in ultimul rand pentru amabilitatea reprezentantilor din magazin!
Felix Tudor
Felix Tudor3 ani în urmă
De curand am intrat in magazin pentru a schimba un set de pedale care in mod normal costa 5-10lei, iar aici costa 20lei ceea ce mi se pare foarte mult pentru o manopera de 1 minut. Doamna de la casa nici buna ziua nu a stiut sa spuna si m-a bagat in seama numai cand a trebuit sa achit. Azi a trebuit sa demontez pedalele si erau stranse la peste 70Nm cand pe pedale scrie mare 40Nm!
Laur Corut
Laur Corut4 ani în urmă
Imi doream o bicicleta! Am cautat pe net si am dat peste acest magazin. Toate bune pana am intrat in magazin, unde o blonda plictisita vorbea la telefon si se uita la un monitor. Am intrat, am salutat, nu am fost bagat in seama. Pana la urma a aoarut un baiat respectuos si mi-a aratat cate ceva. Un tip Razvan, foarte obraznic,m-a piftit afara, daca nu-mi convine oferta lor. Sugerandu-mi sa cumpar de la altii!! Am fost tentat sa chem politia, nu aveam timp pentru un gaozar cu aere de vanzator. Si , apropo, ei aveau trotinete proprii in magazin, cumparate de la alte magazine.
Va sfatuiesc sa nu intrati in acest magazin!!!
Sever Alexei
Sever Alexei4 ani în urmă
Am fost la ei pentru o revizie completa. După revizie, am aflat ca revizia completa nu e tocmai completa și ca de exemplu, se schimba cablul de frână, dar nu și cămașa. Nu mai vorbesc ca pentru aceasta revizie, bicicleta a stat aproape 2 săptămâni în service. Printre alte probleme : roata din fata pusa strâmb, frâna nestransa și aroganta ca eu sa știu ce înseamnă la service ul lor revizie completa deși nu am fost informat.

Pe scurt, după ce a plecat Ionuț, praful s a ales. Servicii slabe, aroganta și preturi mari. Nu recomand. 2 stele pentru faptul ca mecanicul a admis greșelile.
Catalin Titu
Catalin Titu6 ani în urmă
Am cumparat un cort caruia i s-a indoit un element din batul flexibil de la vant la prima utilizare. Am dat telefon si am descris problema si mi s-a spus sa vin cu el la magazin. Aici mi-au zis din prima ca nu este acoperit de garantie. As fi preferat sa aud asta la telefon. Doua ore pierdute. Au fost totusi amabili si s-au oferit sa scrie producatorului despre problema si sa ma contacteze daca gasesc o solutie.
Eugen Iosif
Eugen Iosif2 ani în urmă
O adevărată casă a bicicletei! Gazdele sunt amabile și competente, îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie și asigură garanție și serviciile de întreținere.
Pelicano Solitudinis
Pelicano Solitudinis2 ani în urmă
Biciclop era un magazin legendar. Am fost clientul lor inca de când vindeau biciclete olandeze sh pe strada Povernei. Unul din primii lor mecanici a ajuns in India pe biclă. Nu mai sunt ce au fost, și-au limitat programul, service-ul, și sediul actual e miniscul. Sper sa își revină.
IONUȚ MARIUS GAUCAN
IONUȚ MARIUS GAUCAN2 ani în urmă
Alergare de la piata Unirii printre magazine care se ocupau de biciclete și explicandule exact problema pe care o aveam să aud of trebuie schimbat tot și nu e timp tre so lasi aici bla bla bla ,,am ajuns aici în acest loc cu toate că am fost îndrumat in alta parte m-am oprit am fost primit cu zambet explicanduicare era problema am rămas cu gura căscată că am auzit ,,Da așteaptă o secundă sa vad daca am piesele care lipsesc și într-o oră este gata ,, cu toate că domnul avea treabă sa amenajeze și să pună la punct alte cereri cu toată ,❤️ a făcut loc și pentru problema mea . Mulțumesc și multă sănătate !
Locații recomandate