/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bikexpert Pantelimon

Șoseaua Pantelimon 94, București 021638, România

Bikexpert Pantelimon
Magazin de biciclete
4.2
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VV+J3 București, România
+40 21 250 3528
bikexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Popovici
Florin Popovici2 ani în urmă
Nu recomand.
Magazin prost aprovizionat. Pe site apar produsele disponibile in stoc, in magazin fizic nimic. Pretul afisat pe site si pe ambalajul produs este unul, la casa de marcat e altul.
Cuvantul expert nu are legatura cu ei. poate sunt buni pe service, dar in magazin nu.
Io S
Io S2 ani în urmă
Magazin neaprovizionat. Am fost pentru o pereche de manete mixte(frână și schimbător) și mi s-a spus că trebuie să facă comandă. Nu e același lucru dacă le-aș fi comandat online? M-am deplasat la magazin tocmai pentru a le putea vedea. De ce mai este magazin dacă produsele stau tot într-un depozit?
Claudiu Slabu
Claudiu Slabu2 ani în urmă
Comandă plasată online miercuri după prânz cu ridicare din magazin, joi am primit email că pot veni s-o ridic. (Produsul era în depozit.)
Foarte rapid!
Mulţumesc, revin cu drag! 😁
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Ieri am fost la ei pentru a-mi monta o maneta pentru dropper post. Nu vreau sa zic cat de execrabil si cat de in graba au montat-o. Astazi maneta s-a rupt din cauza felului in care a fost montata si cablul care trece prin cadru a fost indesat iar acum este blocat in cadru. Ma asteptam la mai mult din partea bikexpert, daca mergeam la bikexpert din unirii ma puteam asigura ca erau montate cum trebuie maneta si cablul.Nu stiu ce s-a intamplat cu bikexpert deoarece niciodata nu au dezamagit sau au lasat de dorit.
O zi frumoasa!
Cristian Pop
Cristian Pop2 ani în urmă
(Experți) în biciclete am avut de schimbat frana față magura și discul de frână sa rezolvat imediat am avut noroc ca am prins mai liber recomand o programare pentru service
MacRoBu
MacRoBu2 ani în urmă
Va spun sincer ca m-am dus cu indoiala la BikeXpert dupa ce am citit review-urile care erau ba de 5 stele, ba de o stea. Eu va spun experienta mea. am intrat in magazin cu bicicleta pe care o aveam de reparat. Initial am avut crezut ca trebuie sa schimb doar pinioanele si sa fac o simpla revizie ( schimbat cabluri de viteze, frana si ceva ungeri). Acolo mi s-a expilcat ca trebuie schimbat si angrenajul ( foile ) bicicletei intrucat nici acestea nu mai erau bune. Overall eu am avut o experianta buna acolo. Nu am simtit niciun moment ca sunt neglijat sau nu mi s-a explicat ce trebuie facut la bicicleta si de ce. Ba mai mult dupa ce am intrebat mi s-a dat si un pret estimativ al lucrarii in care s-au si incadrat. O zi mai tarziu am fost sunat sa vin sa-mi ridic bicicleta. Am dat doar 4 stele pentru ca roata pe fata nu era unflata drept urmare nu am putut sa ma urc direct pe ea de la magazin. In rest doua spatamani mai tarziu si pedalat aprox 100 de km bicicleta se comporta bine. Schimba toate vitezele, nu troncane, nu bocane si franeaza cum trebuie. Multumesc! eu unul o sa revin.
XLucian X
XLucian X2 ani în urmă
Nu sunt baieti rai, daca n-au de munca.
Cand sunt ocupati, greu te baga baietii de la service in seama, nu ti se zice exact cand sa vii cu bicicleta.
Dar, cand nu sunt prinsi cu alte biciclete... se ocupa de absolut orice la bicicleta ta si o fac... ca noua
Eu am avut recent bicla la service si ma jur ca am plecat pe alta bicla. Mergea total diferit, fara zgomote, fara haraieli, totul era in regula.
Preturi ok, nimic mai mare fata de celelalte magazine.
Totul e foarte ok la Bikexpert, insa aranjarea magazinului parca putea arata si mai bine.
Overall, good job!
Marius Dulcu ROAD DESIGN
Marius Dulcu ROAD DESIGN2 ani în urmă
Am achizitionat 3 biciclete electrice de la ei. Una dintre ele a avut cateva probleme dupa doua zile de folosire.
Am fost foarte multumit deoarece au ales sa imi trimita o noua bicicleta in locul celei deja folosite.
Din punctul meu de vedere, a fost un gest foarte frumos si cred ca un efort financiar mare pentru ei.

De asemenea pretul si negocierea cu ei au fost foarte ok! Am primit o serie de accesorii si upgrade-uri pe langa un pret bun.

!!! Tot respectul !!!
Locații recomandate