/Bucuresti/Magazin de biciclete

ProVelo

Șoseaua Nicolae Titulescu 155, București 011137, România

ProVelo
Magazin de biciclete
4.1
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32C+PR București, România
+40 743 223 300
provelo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Fez
Alex Fez2 ani în urmă
Personalul de la vânzări extrem de amabil. Varietate mare de piese pe stoc. Am găsit piesele de care aveam nevoie.
STAȚI DEPARTE DE OMUL DE LA SERVICE. Este amabil și vrea să ajute, dar HABAR NU ARE DE MECANICĂ. Mi-a spus să montez piese noi folosind improvizații periculoase pentru siguranță care pot deteriora bicicleta. Mi-a spus niște bălării dpdv tehnic de m-a luat durerea de cap. Îmi demontez și îmi repar singur bicicletele începând cu școala generală acum 20 de ani. ȘTIU CE VORBESC! ESTE EFECTIV ODIOS. NU L-AȘ LĂSA SĂ ÎMI MONTEZE UN CLAXON pe bicicletă.
Ian Ramon
Ian Ramon2 ani în urmă
multumit. le-am dus un butuc, am luat de la ei janta, spite si mi-au spitat+centrat repede roata. Sunt multumit, mai apelez la ei. m-au sunat rapid pt confirmare comanda, au adus janta repede de la furnizor. O mica obs. preferam sa ma sune sa-mi aleg eu spitele (cumparam ceva mai scump). Pana m-am uitat eu ce vreau, ei au ales sa-mi puna cele mai ieftine :)) insa au pus negre, Sapim cum am cerut. imi asum eu ca nu le-am zis eu de la inceput. Multumesc!
Amelida Nicola
Amelida Nicola2 ani în urmă
Profesionisti !Recomand!Am comandat un set de bare transversale Cruz ,foarte bune!Daca aveti nevoie de asistenta inainte de a pune in cos ,ii puteti suna.
Adrian Lupau
Adrian Lupau2 ani în urmă
Foarte multumit. Astept un discount pentru urmatoarea comanda :).
Catalin galan
Catalin galan2 ani în urmă
produsele comform asteptarilor dar operatorii telefonici mai au de lucrat la capitolul comenzi, am comandat un produs miercuri dimineata si achitat, am sunat joi pt a vedea in ce stadiu se afla comanda, ei nici nu se gandise sa trimita coleteul, au spus ca il pun vineri sa il pot primi luni si i-am rugat sa urgenteze treaba sa schimbe curierul sa il pot primi sambata pentru a putea in concediu, au spus ca ma mai costa ceva in plus am zis ok ( produs in valoare de 850 lei, reclama pe net precum ca au transport gratis la produse de peste 500 lei am platit si transportul) ,cand a venit curierul (firma care lucreaza si sambata) l-am intrebat daca comanda era bifata ca urgenta pe sambata si nu era.Aa si au produse aflate pe stoc dar de fapt nu le au si nici nu dau vre-un apel,mail sau mesaj sa te anunte .
Bogdan Burciu
Bogdan Burciu2 ani în urmă
Am fost placut impresionat de modul in care am fost tratat. Desi am comandat un anumit produs si ulterior (fix inainte de expediere) m-am razgandit, schimband produsul, au fost extrem de amabili si m-au ajutat cu ce imi trebuia. Recomand cu incredere!
T C M
T C M2 ani în urmă
Foarte multumit de colaborare și modul în care a fost dusă la bun sfârșit comanda. Diferență , în bine, față de o altă mare firmă pe acest segment, la care nu îi dau totuși numele. Recomand.
Xenium Philips
Xenium Philips2 ani în urmă
Are produse de calitate , pe care la alte magazine nu le-am gasit . Imi convin de asemenea conditiile flexibile de livrare si plata .
Locații recomandate