/Bucuresti/Magazin de biciclete

Cora

Calea Văcărești 391, București 040069, România

Cora
Magazin de biciclete
3.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94WF+6F București, România
+40 374 117 500
cora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mihaela Petre
Mihaela Petre2 ani în urmă
Casieri neatenti, sau care vor sa primeasca pomana :) .Am gasit pe bonul fiscal un produs in valoare de 87 de lei cu denumirea de " Set 3".
Nu mi-am dat seama initial, doamna ma tinea de vorba, probabil si-a scanat si ea ceva in momentul in care nu eram atenta.
Nu sunt o persoana sa ma uit la preturi, sau pe bonul fiscal. Insa mi s-a parut ca am dat putin mai mult decat trebuia pe cumparaturi..
Otinel Roșu
Otinel Roșu2 ani în urmă
Nu e cel mai ieftin hipermarket, dar e printre cele mai mari, frumos aranjat, curat, iar promoțiile sunt chiar bune! Cred că au cea mai diversificată gamă de produse fără gluten și fără lactoză ...pentru cei care au diverse afecțiuni digestive, intoleranțe etc! Recomand hipermarketurile Cora!
Andreea Nicoleta
Andreea Nicoleta2 ani în urmă
Nu gasesc pe site unde pot face reclamatie. Am comandat prin Tazz produse in valoare de 100 lei, nu este o suma mare. Am comandat la ora 14:08 si le am primit la ora 18:00 ( intre timp am tot luat legatura cu cei de la Tazz si sunau in magazin spunand ca este aglomerat, deci nu era vina Tazz ) , am inteles si asta. A venit curierul cu 2 pungi super usoare, asa ca le am verificat. Aveam 2 pungi de pufuleti, o halva, tigarile, 2 pepsi si 6 pungi goale inauntru.. Nu m a deranjat lipsa produselor, ci nesimtirea. Este bataie de joc!! Si nu, pungile nu au cazut “ intamplator “ in punga cu produsele, era printre produse. Restul banilor i am primit inapoi de la Tazz, insa nesimtirea celui/celei care a facut aceasta comanda e sub orice critica! Sa va fie rusine.
Loredana Tanase
Loredana Tanase2 ani în urmă
Magazinele ok toate in general dar este o problemă de neconceput după atâția ani de zile constat cu stupoare că a traversa strada este practic imposibil.Nu există trecere de pietoni decât după vreo 15 minute de mers pe jos.
Trecerea subterană foarte prost indicată și nu ajunge la stația de autobuz.
Mi se pare incredibil că nu au făcut acest lucru atât de important .
Degeaba sunt multe magazine dacă este atât de complicat a traversa strada.
Zic eu pentru că suntem la capitală ...
Iogiovanna iogiovanna
Iogiovanna iogiovanna2 ani în urmă
Super ok,nu era aglomerat,pregătiți pentru sărbătorile de iarna
R aluca
R aluca2 ani în urmă
Literalmente cea mai oribils experienta intr un magazin de 10 ani incoace. N-am vazut cozi in halul asta nici de sarbatori. Si sa mearga mai ales atat de incet. Am renuntat sa mai cumpar ceva dupa 10 min de stat la coada cand s a avansat cu o persoana. Si asa era cam la toate casele. Nu recomand.
Mada Lina
Mada Lina2 ani în urmă
Experiență neplăcută dupa ani de cumpărături in acest supermarket. Toxiinfecție alimentară,după consumarea unor mezeluri,la 1 oră după cumpărarea lor. A fost o noapte dezastruoasă ( vomă, scaune moi,dureri de cap si de stomac,pana la pragul leșinului ) . Astăzi când am fost să le cer socoteală si să le fac reclamație,alte surprize.
O Domniță de la biroul de informații m-i sa adresat cu "Așa si care-i problema?" . Iertați-mă dar ce caută AIA la relații cu clienții ? Locul ei este in spate la cărat marfă.
Partea 2 , am solicitat sa vb.cu managerul.I-am prezentat produsele în cauză și concluzia a fost următoarea: salamul era la reducere pentru ca mai avea 4 zile pană la data expirării ( clar era deja expirat si infectat ) iar clientul iși asumă când cumpără un produs redus. ȘOC
De altfel m-i sa mai spus ca sunt prima și singura persoană care vine cu astfel de plângeri ( cel puțin luna asta :))))) ).
Așadar oameni buni,trebuie să ne asumăm niște riscuri atunci când facem cumpărături.
Atenție sporită și aveți grijă la reduceri !
Alin Chiriac
Alin Chiriac2 ani în urmă
20 de minute de asteptare la coada. Domnisoarele pe care le-ati angajat isi fac treaba minunat, dar le-ar sta mai bine la pensie, lasand tineretul in fața. Greseli mari in a număra bani, a da rest, la clientii din fata mea, fireste..si la mine. Dezamagitor.
Locații recomandate