/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bucur Obor

Șoseaua Colentina 2, București 021172, România

Bucur Obor
Magazin de biciclete
4
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XG+W7 București, România
+40 21 252 5934
bucurobor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Ileana Mangiurea
Ileana Mangiurea2 ani în urmă
După mulți ani de zile de când n-am mai fost în Bucur Obor, l-am găsit un adevărat labirint, în care, dacă ai multă răbdare și foarte mult timp la dispoziție, cred că poți găsi ceeeace îți dorești. Oricum găsești de toate, numai intrarea pe care ai pătruns în magazin nu o mai găsești la ieșire, dacă ai fost atent la varietatea și multitudinea de produse expuse și nu la traseul pe care l-ai parcurs.
Am căutat un produs vestimentar dar m-am lăsat pagubasa deoarece nu am avut la dispoziție timpul necesar. În schimb am găsit ceeace nici nu mă așteptam și ceea ce cautasem ani de zile pe la magazine cunoscute, inclusiv la magazinul de artizanat de la Muzeul Satului.
Dacă vreti să oferiți produse de artizanat, care să facă cunoscută măiestria artizanilor nostri vă recomand S.C.Alex Serv Impex S.R.L., care conform cărții de vizită, se află în magazin dacă intrați pe ușa 4 Colentina.
Cristian Negru
Cristian Negru2 ani în urmă
O locație, foarte aglomerată , plină de hoti si cerșetori, foarte periculoasă; nu exista siguranța si securitate in zona , fără poliție locală, sau daca exista , doar pe post de sperietoare ; atenție mărită in aceasta zona .
Radu tamara
Radu tamara2 ani în urmă
Am intrat , nu mi s-a cerut certificat verde .Mă refer la magazinul Bucur Obor . In piață găsești de toate , din vechea hală .
Doina Doina
Doina Doina2 ani în urmă
Ok. Preturi ok.. dacă esti atent ce cumperi. Multa marfa aruncata la container de supermarket'uri si preluată de acei vanzatori din Bucur Obor. Atentie pt cei care nu cunosc si se bucura la ieftin dar acasa se trezesc cu-n avocado sau lăimâile stricate.
Happy Traveler
Happy Traveler2 ani în urmă
Magazinele cu încălțăminte, au produse de calitate. Încălțăminte de piele pentru orice buzunar și diferite modele.
NICULINA FLOREA M
NICULINA FLOREA M2 ani în urmă
A FOST ÒÎNTÎMPLARE NE DORÏND SĂ SE MAÏ REPETE.RĂMÎNÎND PRODUSE PE TEJGHEA LA CASA DE MARCAT
ȘÏ ȘĂ FÏU APROSTOFATĂ CĂ ÎMÍ UÏT PRODUSELE ACHITATE.
AM COMUNÏCAT ATUNCÏ PE LOPRÏN TELEFON.
NU TREBUÏ SĂ BATEM MONEDĂ PE CAZ.
EXAMENE,EXTEMPORALE PE ECHÏPE DE LUCRĂT0RÏÏ COMERCÏALÏ SÏ SERVICÍUL AUXÏLÏAR.
CU SALUT DE BUNĂ VEDERE.
Traian Vlad Grosescu
Traian Vlad Grosescu2 ani în urmă
Găsești de toate de la feronerie, la perdele, la haine și încălțăminte, reparatii ceasuri, bijuterii și reparații bijuteri. Un Altex destul de mare și de cu o mare varietate de produse. McDonald's chiar în partea din față. Farmacii, bănci, un Optiblu mare, ceva patiserii, amanet. De toate pentru toți!
Mirela Alexiu
Mirela Alexiu2 ani în urmă
Un fel de bazar á la Românica.
Obositor pt.că până găseşti ce cauţi te cam învârţi...ai nevoie de multă răbdare şi mult timp disponibil pt.a achiziționa ceea ce-ți doreşti la calitatea şi prețul dorite.
E destul de greu însa datorită faptului că întreg circuitul îl faci cu masca pe figură şi nu prea mai ai aer la un moment dat.
Dar merita încercat...
N-ai nimic de pierdut.S-ar putea să ai noroc.
Succes!
Locații recomandate