/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bike XCS

Strada Baba Novac 11A, București 031324, România

Bike XCS
Magazin de biciclete
4.5
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GW+8P București, România
+40 731 956 126
bikexcs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–13
Marți: 10–13
Mirecuri: 10–13
Joi: 10–13
Vineri: 10–13
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bonea George
Bonea George2 ani în urmă
Am dus bicicleta la o revizie.
Mi-au spus (pentru deja a III-a oară să n-o mai spăl la spălătorie).
Câteva ore mai târziu era gata.
Bicicleta nu se plânge, totul e bine.
Menționez că toți cei din magazin mi-au zâmbit (aparent unii pun preț pe așa ceva).
90 de lei.
Adrian Moisoiu
Adrian Moisoiu2 ani în urmă
M-am dus la dansii cu o problema la schimbatorul de viteze. Baiatul care s-a "ocupat" de ea nici macar nu a identificat problema (cablul era praf) si pur si simplu mi-a dat cu un spray (10 lei a costat treaba...) care evident ca nu a ajutat la nimic. Mi-a zis ca pot sa o las sa se uite mai bine la ea si sa o ridic marti (azi e vineri!), dar m-am dus repede la Antonio Bike, unde rockeru' mi-a reparat-o in 10 minute (practic i-a schimbat cablul care ruginise). Naspa exprienta cu XCS, never again!
Elena Dobre
Elena Dobre2 ani în urmă
Nu au respect fata de clienti.
M-am dus la ei cu o bicicleta mai veche si nefolosita de ceva timp, ca sa-mi faca o revizie generala. Raspunsul a fost: nu facem revizii la "de astea".
Banuiesc ca daca mergeam cu o bicicleta scumpa unde revizia ar fi costat 200-300 de lei, atunci cu siguranta ar fi facut-o.

Asa, la o bicicleta clasica nu se baga sa regleze o frana, sa o unga, etc.

Oricum, ce operatiuni trebuiau facute erau ofertate distinct si la ei pe site asa ca refuzul asta in bataie de joc este total nejustificat si neprofesionist.
In viata mea n-as mai cumpara ceva de la acest magazin.
Filipescu Ion
Filipescu Ion2 ani în urmă
Am venit, după 3 ani, cu o bicicleta de cca 2000 de lei, cumpărată de la ei, pt a i se curata pinioane și a le unge. Plus, dacă e nevoie, placute. Am lasat-o la "constatare". După 3 zile m-au sunat sa îmi spună ca ma costa 620 de lei, pt a ii schimba pinioane, lanț și...nici nu i-am mai ascultat. Am uitat sa menționez ca bicicleta mergea perfect. Și mi-au luat și 30 de lei, dar..trebuia sa ii fac eu poza la mazgalitura de constatare. A fost ultima data când am întrat în magazinul lor.
Ionut Oprisan
Ionut Oprisan2 ani în urmă
Am fost pentru schimbarea unei camere la ei și după câteva zile cauciucul s-a dezumflat și acum sunt nevoit sa umflu camera de fiecare data când ies la o plimbare cu bicicleta pentru ca mai mult de 7-8 ore nu ține
De asemenea am fost sa îmi schimbe un lanț care după câțiva zeci de km s-a rupt ,am revenit la ei și mi-au schimbat doar zaua rupta care "surpriza" după ce am plecat de la ei s-a rupt .am revenit și răspunsul lor a fost "ma gândeam eu ca nu tine, trebuie schimbat lanțul din nou"
Stefania Vintila
Stefania Vintila2 ani în urmă
Profesionisti, corecti.
Personal foarte amabil, preturi mici
Recomand
Stefan Drake
Stefan Drake2 ani în urmă
Multumesc Magazinului BikeXCS pentru excelenta treaba! Va multumesc pt ajutor! Oameni foarte profesionisti si de treaba! 🚴‍♂️👍❤
Marius C
Marius C2 ani în urmă
Nu recomand. Dacă vii cu o bicicletă care e sub 2000 ron nici nu se uita la tine. În loc să se uite sa vada de ce nu functioneaza o piesă prefera sa zică ca trebuie schimbată. Am fost in alta parte si au reparat schimbătorul in 5 min. Dau 2 stele pentru ca am mai fost la ei cu bicicleta cealaltă si au făcut treaba buna. Dar la service erau alți băieți decât acum, mai pricepuți. Am fost pe data de 10 nov ora 17:00
Locații recomandate