/Bucuresti/Magazin de biciclete

Bikes & Coffee

Bd. Timișoara nr. 21, București 061306, România

Bikes & Coffee
Magazin de biciclete
4.9
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HX+55 București, România
+40 747 886 666
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Razvan C.
Razvan C.2 ani în urmă
Tare locul. Iar omu de la service mi s-a parut super priceput si pasionat, stie bine ce face si pare de mult timp in bransa. Si ce mi-a placut e ca ii place sa faca lucrurule bine, nu cu "merge si asa".
Simona Cracana
Simona Cracana2 ani în urmă
Un loc f dragut si baieti foarte amabili. Recomandam BIKE & COFFEE.Am asteptat cat am baut o cafea si ne.au si rezolvat problemele de la bicicleta!
Mariana Onutu
Mariana Onutu2 ani în urmă
Oameni amabili, produse bune, prețuri mici.
Cosmin Grigore
Cosmin Grigore2 ani în urmă
EN: I'm honestly so glad this has coffee shop/bike service opened here. The coffee is great (I love the flat white with soy milk) and now they have even something to eat along the coffee. Music is nice and so are the people! On the plus side, you cand repair your bike here while drinking your coffee, if it's not too busy. Love this place!

RO: Ma bucur sincer ca s-a deschis aceasta cafenea/service de biciclete aici in locul unei vechi bodegi. Cafeaua este foarte buna (iubesc flat whiteul cu lapte de soia) si, de curand, au adus si cate ceva de mancare (salam de biscuiti genial!). Muzica este f misto si creeaza o atmosfera foarte placuta, iar oamenii de aici sunt top! In plus, poti sa iti repari bicicleta in timp ce bei cafeaua, daca nu e f aglomerat la service. Preturile, atat pt cafenea, cat si pt service sunt corecte!
Dan Ovidiu Constantin
Dan Ovidiu Constantin2 ani în urmă
Locația este foarte accesibilă fiind situata aproximativ la intersecția celor mai importante străzi din Drumul Taberei. Oamenii sunt bine pregătiți și chiar repara biciclete. De orice fel. Deci pentru cine are probleme cu bicicleta sau dorește o îmbunătățire a ei,apelați cu incredere.
Marius
Marius2 ani în urmă
Prețuri rezonabile, mecanic priceput. Spre deosebire de alte servisuri de biciclete, aici s-au comportat normal, nu folosesc metoda „cum puteți merge cu bicicleta in așa stare!!".
O evaluează corect și prețurile la piese sunt rezonabile. Se simte și armonie între proprietar și angajați, ceea ce e in folosul tuturor. Recomand să mergeți la servisurile de lângă casă, aici sper să rămână doar pentru vecini. Felicitări B&C
Iustin's popscu
Iustin's popscu2 ani în urmă
Foarte amabili baietii de la "shop". Ai si cateva masute pt o cafea sau un suc cat stai acolo. Tariful a fost decent perntru ceva reglaje de care am avut eu nevoie. Personal am plecat multumit de la ei si fiind aproape de casa vor ramane in atentia mea si pe viitor.
Pacleanu Ciprian
Pacleanu Ciprian3 ani în urmă
Oameni profesioniști, frumoși și calzi. Se vede că își fac cu drag meseria. De fiecare dată când ajung în zonă rămân la o cafea. Prețuri bune și produse de calitate.
Locații recomandate