/Valcea/Hotel

Casa Veche Maldaresti Horezu

Str.Principala 34, Măldăreşti 247370, România

Casa Veche Maldaresti Horezu
Hotel
4.2
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4282+R6 Măldăreşti, România
+40 746 909 915
casaveche.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Petre
Cristina Petre2 ani în urmă
Proprietari fara lipsa de respect fata de clienti. Agresivi verbal si fizic.
Camera prafuita, imbacsita, mirosind a vechi.
Ti se cer banii cash din momentul cazarii in pensiune.
Fara posibilitate de a lua masa in inprejurimi.
Das Auto
Das Auto4 ani în urmă
Proprietarii pensiunii nu au prea mult respect pentru clienti, barfesc cu tine de rau absolut toti clientii care au fost pe acolo , nu iti ofera nici un pic de intimitate, ii simti practic cum iti sufla in ceafa, se intind la discutii deranjante gen de unde ai asa masina sau ce muncesti de iti permiti chestii, si ai impresia ca sunt mereu cu ochii pe tine la orice faci..
Atentie mare la mancare! Nu au un meniu, iti ofera ce gatesc ei fara sa iti spuna un pret, iar la sfarsitul sederii esti taxat la pret de restaurant scump din centrul Bucurestiului (gen 35 ron un snitel / 15 ron o ciorba ).
Bon fiscal nu gasiti pe aici nici la cazare nici la mancare...
Deci daca doriti relaxare si intimitate puteti gasi ceva mai bun, daca doriti o camera spatioasa cu un mobilier vechi interesant este ok..
Bogdan Ocnaru
Bogdan Ocnaru5 ani în urmă
Am rezervar toate camerele pentru doua zile. In doa din ele, cei pe care i am cazar mi au spus ca a fost umezeaza si tot timpul au simtit in miros intepator. In alta camera, am aflat ca au fost gandaci.
Proprietarul nu m a crezut, a spus ca la el nu e asa ceva. Dar cine a stat acolo, a cumparat insecticid si a dat peste tot.
Cand a vazut ca n are argumente, patronul mi a spus ca in doua camere s a fumat. Problema gandacilor n a rezolvat o.
Nu recomand! Sunt locuri de cazare mult mai bune in horezu, la doi pasi.
Ps nu emite nici factura!!
Silviu alexandru
Silviu alexandru5 ani în urmă
Baaa fratilor,800lei pe seara(all inclusive)3 si ne-a asteptat cu tocana de ceapa cu carne,ne-am cumparat piept de pui congelat si l-am facut singuri la gratar,dupa 3 carafe de vin la 6 persoane ne-au spus ca bem mult,beti proprietarii s-au luat la bataie intre ei,mosu beat dadea cu puiul pe la fete intre picioare si cand am inceput sa ne plangem ce sa vezi...au inceput sa scoata usile de la mobila si au inceput sa tipe ca distrugem,am sunat la 112 ce sa vezi unul din baieti era jandarm. Ba fratilor...stati linistiti,daca vreti o familie deranjata mental si scandal stai cu sotia acasa ca e mai ieftin. Am pierdut avansul...app ne dadeau afara si jandarmul tipa ca suna la politie sa ne prinda bauti la volan stiind ca nu avem unde ne duce. Serios verificati apelul 112 am sunat si la digi24 mai fac 600km iar si ma duc sa ma vedeti la stiri cu imputitii astia deranjati mental. Baaaaa muuuueeee baaaa nesimtitilor
Laura Bonciu
Laura Bonciu2 ani în urmă
Un loc extrem de primitor, cu gazde calde și primitoare. Camerele sunt foarte mari și aerisite, decorate cu bun gust, într-un stil eclectic care îmbină cu gust elemente tradiționale cu mobilier vintage. Vinul de casă și mesele oferite de gazde au fost excepționale. Pet friendly, iar curtea din spate e perfectă pentru alergat patrupedul.
Cosmin Vasile Farcas
Cosmin Vasile Farcas2 ani în urmă
Curatenia lasa foarte mult de dorit, personal nu tocmai amabil iar in micul dejun nu este inclus ceaiul si cafeaua, te serveste cu ele (fara sa iti spuna pretul) dupa care te trezesti cu ele separat pe nota de plata.
In rest locatia, gradina si stilul vechi al camerelor foarte frumos.
Eduard Jiros
Eduard Jiros2 ani în urmă
Dacă ești în căutarea unei oaze de liniște, dacă vrei să simți atmosfera caselor bătrânești..inclusiv mirosul de "vechi".. ai ajuns exact unde trebuie. Este minunat..
Mâncare și băutura foarte limitată, doar 3 opțiuni din fiecare.. Recomand să vă luați de acasă.

Dar ATENȚIE. Nu se eliberează documente fiscale și nu există posibilitatea de a plăti cu card bancar. Am insistat să facem transfer bancar și AU REFUZAT..
Costea Marius
Costea Marius2 ani în urmă
Am rezervat intreaga locatie pt invitatii nostri de la nunta. Cel putin 2 camere au fost mediocre desi pretul cerut era mult peste ceea ce ofereau (aici chiar am sesizat probleme grave de igiena) . Dintre toate camerele lor 4 au fost raport pret calitate OK. La sosirea invitatilor nostri proprietarii spargeau seminte si stateau la barfa in fata locatie lasand impresia ca ii cam deranjam. Proprietarii au fost fff neprietenosi si toti invitatii ce au stat acolo mi-au spus ca au simtit ca le sufla in ceafa mereu proprietarul si sa nu mai mentionam de cate ori ni s-a spus de catre ei cati bani au bagat acolo (de parca ne-ar fi interesat). Proprietarii au fost fff inflexibil in ceea ce priveste serviabilitatea fata de oaspetii lor iar dupa eveniment, desi stabilisem sa ne intalnim elegant sa achit serviciile, au venit dupa mine la maldar de m-au facut sa ma simt ca si cum as fi plecat fara sa platesc de la ei plus ca au incercat sa imi bage la plata mai multe portii de mic dejun (hilar si josnic la cati bani platisem pt ceva ce nu prea merita). Cea mai urata experienta posibila. Mai jos puteti gasi raspunsul lor cand le-am atras atentia ca ar fi fost placut sa fie mai eleganti:
[09/06/2019, 20:42] Eu: Imi cer scuze, dar mi-ati lasat impresia ca sunt atat de ieftin incat as fi plecat din horezu fara sa va dau banii...
[09/06/2019, 20:43] Eu: La nici o alta pensiune cu care am colaborat nu s-a pus problema astfel...
[09/06/2019, 20:44] Eu: Mai trebuie sa lucrati la profesionalism, discretie si eleganta
[10/06/2019, 08:04] Pensiunea Casa Veche: Imi pare rau dar doar ti s-a parut.Si noi avem programul nostru si nu ne abatem de la el.Astept sa vad ce o sa creezi tu in viata ta si dupa sa imi spui mie daca imi fac treaba bine s-au mai putin bine.
Replica la raspunsul proprietarului:
Am postat aceste review dupa atata timp deoarece atunci nu am vrut sa postez un review "la cald". Intre timp am mai vizitat locuri prin tara si pe afara si mi-am dat seama ca am ramas la concluzia ca atitudinea dumneavoastra si modul vostru de a pune problema intra la categoeia "ASA NU/DE EVITAT".
In legatura cu plata serviciilor prestate: toti invitatii mei s-au decazat de la dumneavoastra in jur de ora 9-10 deoarece erau asteptati la Maldar sa serveasca micul dejun cu noi si sa ne luam la revedere. Imediat ce a plecat ultima persoana de la dumneavoastra am vb la telefon si v-am transmis ca imediat ce voi termina sa imi iau la revedere de la invitati voi trece pe la voi sa va achit serviciile (eram totusi dupa o nunta si va spusesem ca intre ora 12-1 ajung deoarece tot atunci trebuia sa eliberez si la maldar pt ca aveau noi oaspetii) . Desi telefonic, initial, nu ati spus ca ar fi vreo problema si ati lasat impresia ca totul este OK, la ora 11 ati fost la maldar dupa bani cand eu eram cu alte probleme si oamenii inca nu plecasera. Lasand la o parte ca nu ati respecta intelegerea telefonica avuta cu cateva minute inainte ati mai venit si cu Nota de plata pe o hartie de agenda neconforma cu realitatea si fara bon fiscal. Faza cu mirele de negasit e doar in capul vostru plin de suspiciuni si reticente fata de client. Am comunicat cu voi la telefon si stiati programul meu de duminica, unde sunt si cand vin la voi. Daca voi incarcati sa faceti smecherii asta nu inseamna ca toata lumea face asta.
Nu era nevoie sa numar eu cate portii ati servit deoarece stiam cate persoane au fost la voi si ce program aveam pt ei (totul era planificat si monitorizat). Majoritatea oamenilor nu s-ar bucura la un mic dejun sau o cafea dar voi DA (pt profit renuntati la orice. Inteleg ca toti muncim pt bani si investim sa facem mai multi bani dar sa renunti la orice nota de eleganta si bun simt pt asta...)
In legatura cu camerele... Noi nu prea am avut ce face deoarece am rezervat cam tot ce parea decent si disponibil din apropierea locatie in care am organizat evenimentul.
P.S: nu am cum sa uit toate astea pt ca a fost un adevarat project plan pt ca nimeni de la nunta nu era din zona
Locații recomandate