/Valcea/Hotel

Vila Perla Govorei

Strada Palangine 5, Băile Govora 245200, România

Vila Perla Govorei
Hotel
4.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35P6+4J Prajila, România
+40 762 493 502
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta-cristina
Nicoleta-cristina4 ani în urmă
Pozitiv: Am fost un grup de 4 familii, 8 adulti, cazare 1 noapte. Comunicare usoara cu proprietarul si gazdele, 2 locuri de parcare in curte, 2 la poarta. Am primit cele 4 camere de la etaj, toate cu baie in camera, mobilate precum in poze. Saltea si perne confortabile, caldura in camere, apa calda, curatenie. Ne-a ajutat masuta cu scaune din capatul holului, acolo am stat la povesti pana seara tarziu. In capatul celalalt al holului este o terasa exterioara dragut amenajata, cu bradut si instalatii de iarna, o canapea mare, mai multe masute si scaune. La parter exista bucataria utilata, masa mare cu scaune, un televizor. Nu detaliez, sunt exact ca in poze. Chiar in fata bucatariei sunt camerele gazdelor, vreo 5-6 ne-au intampinat. Au fost ok dar am simtit un usor disconfort la gandul ca noi 8 putem fi putin galagiosi in timpul mesei. Afara exista un gratar acoperit pe care pana la urma nu l-am mai folosit, aceeasi idee de camere apropiate. Singurul lucru cu adevarat deranjant a fost vajaitul infernal si enervant al apei in instalatii (sau mai bine spus camerele deloc antifonate?) care ne-a trezit din ora in ora in functie de cine/cum facea dus. Prima data am iesit in hol crezand ca s-a spart coloana pe undeva.. Negativ: Singurul lucru cu adevarat deranjant a fost vajaitul infernal si enervant al apei in instalatii (sau mai bine spus camerele deloc antifonate?) care ne-a trezit din ora in ora in functie de cine/cum facea dus. Prima data am iesit in hol crezand ca s-a spart coloana pe undeva..
Anemona Mia
Anemona Mia4 ani în urmă
A apreciat · Am fost un grup de 4 familii, 8 adulti, cazare 1 noapte.
Comunicare usoara cu proprietarul si gazdele, 2 locuri de parcare in curte, 2 la poarta.
Am primit cele 4 camere de la etaj, toate cu baie in camera, mobilate precum in poze. Saltea si perne confortabile, caldura in camere, apa calda, curatenie. Ne-a ajutat masuta cu scaune din capatul holului, acolo am stat la povesti pana seara tarziu. In capatul celalalt al holului este o terasa exterioara dragut amenajata, cu bradut si instalatii de iarna, o canapea mare, mai multe masute si scaune.
La parter exista bucataria utilata, masa mare cu scaune, un televizor. Nu detaliez, sunt exact ca in poze. Chiar in fata bucatariei sunt camerele gazdelor, vreo 5-6 ne-au intampinat. Au fost ok dar am simtit un usor disconfort la gandul ca noi 8 putem fi putin galagiosi in timpul mesei. Afara exista un gratar acoperit pe care pana la urma nu l-am mai folosit, aceeasi idee de camere apropiate.

Singurul lucru cu adevarat deranjant a fost vajaitul infernal si enervant al apei in instalatii (sau mai bine spus camerele deloc antifonate?) care ne-a trezit din ora in ora in functie de cine/cum facea dus. Prima data am iesit in hol crezand ca s-a spart coloana pe undeva.
Nicusor Dulgheru
Nicusor Dulgheru2 ani în urmă
Locație retrasa,într-o zona minunata,la poale de deal,cu utilități indestulatoare și finisaje deosebite.Gazde primitoare,deopotriva discrete dar si prezente, când ai o solicitare.Recomand!
Cezar Trisca
Cezar Trisca2 ani în urmă
-Camere extrem de mici
-La mansarda este foarte cald
-Curtea din spate e foarte mica si dezordoanta
-Multe animale
-Contrar ceea ce a spus proprietarul in alt review, gazdele locuiesc la cazare si pot fi un pic deranjante :(
-Se aude in toata casa cand cineva foloseste robinetul sau dusul
Cosmina ONOFREIU
Cosmina ONOFREIU2 ani în urmă
Locația foarte frumoasa, curățenie și o gazda primitoare. Despre pensiune nu am nimic de comentat, dar stațiunea lasă de dorit
Razvan Ursu
Razvan Ursu2 ani în urmă
Totul la superlativ. Gazda primitoare, locația superba. Cinci stele este mult prea putin. Cu siguranta vom reveni! Recomand cu mare incredere!
Paula
Paula2 ani în urmă
Pozitiv: Gazdă deosebită, discretă, atentă. F.curat în vilă, bun gust . Și altă dată cu plăcere !.
Andrei Sergiu
Andrei Sergiu2 ani în urmă
Un loc minunat, cu oameni minunați, condiți de 5 stele, recomand cu cel mai mare drag!
Locații recomandate