/Valcea/Hotel

Pensiunea Arthur

Strada Oltului 4, Râmnicu Vâlcea 245900, România

Pensiunea Arthur
Hotel
4.2
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
383H+M7 Râmnicu Vâlcea, România
pensiuneaarthur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anda Dumitru
Anda Dumitru2 ani în urmă
Murdar in camere, iti dai seama numai daca misti paturile. Tratare nu prea buna.
Oprea Claudia
Oprea Claudia2 ani în urmă
Camerele vechi si pline de praf. Peretii murdari si foarte dubiosi. Clar aripa dinspre DN trebuie renovata ori mai lasati la pret. Mult prea scump pentru niste servicii execrabile . Paturile cu arcuri iesite si aerul din camera îmbâcsit . Camera avea un miros de aer inchis si statut.
Larisa Sandu
Larisa Sandu2 ani în urmă
Miros neplăcut în camere, paturi foarte mici, nu a fost curent, gazda neprimitoare, am vorbit de o camera și am primit alta, loc aglomerat de localnici care beau bere la magazinul de la parterul pensiunii.
O experienta neplăcută, evitați cât de mult posibil!
Mircea Radu
Mircea Radu2 ani în urmă
O pensiune de nota 10, personalul este primitor.Camere mari și spațioase, afara sunt 3 foișoare și un grătar foarte mare.Aerul condiționat a funcționat perfect, în camere fiind răcoare in condițiile în care afara erau 33-34 de grade.O experienta frumoasa și recomand aceasta pensiune cu drag!
Ion ion
Ion ion2 ani în urmă
Sunt 2 corpuri,in corpul vechi de la strada principala este foarte mult zgomot de la traficul pe 4 benzi, miros neplacut in camere.atitudinea gazdei lasa de dorit,limbaj foarte neadecvat chiar si jigniri.in zona de acces in pensiune tot timpul sunt multi localnici care servesc bere de la magazinul de la parterul corpului vechi.
Nu recomand!
Aldescu Madalin
Aldescu Madalin2 ani în urmă
Curățenie, gaza primitoare și atmosfera frumoasa. Curtea avea foișoare, grătar. Exista și o mini bucătărie unde poți sa gătești. Noua ne-a plăcut mult, vom mai reveni.
Marian Mihu
Marian Mihu2 ani în urmă
Atenție despre ce camere discutați,la strada sunt vechi,miros urat în camere,paturi foarte mici cu lenjerie foarte uzata
Ciprian Sas
Ciprian Sas2 ani în urmă
Locatie relativ buna de petrecut o noapte daca esti nevoit sa faci o pauza de condus. Situata la drumul national, implicit se aude traficul inclusiv noaptea.
Minimarket cu de toate la parter.
Locații recomandate