/Valcea/Hotel

Hotel Cozia

Calea lui Traian nr. 910-912-914, Căciulata 245601, România

Hotel Cozia
Hotel
4
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7889+VQ Căciulata, România
+40 250 750 280
calimanesti-caciulata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Enescu
Sorin Enescu2 ani în urmă
Hotel cu camere spatioase, mancarea la restaurant gustoasa si variata. Negativ: pentru accesul la Aqua Park, ca turist cazat in complex, se plateste la fel ca si cei ce vin din afara complexului. Puteau sa ofere turistilor cazati in complex, facilitatea de a plati taxa de intrare, dar cu acces liber toata ziua, nu 35 lei - 3,5 ore. Camerele nu au halate de baie in dotare.
Catalin Gabriel
Catalin Gabriel2 ani în urmă
Apa termala este de vis, recomand piscinele hotelului, mai ales cea exterioara. Singurul inconvenient ca si turist, caloriferele de la baie scot un sunet de bormasina toata noaptea, am schimbat camera insa aceeasi poveste, nu te poti odihni cum trebuie, cand depasesc anumita temperatura, fac un zgomot infernal. Sper sa remedieze aceasta problema, ma voi intoarce cu drag.
Screciu andica
Screciu andica2 ani în urmă
Organizarea ospătărilor de la restaurant este dezastroasa(nu exista) ospătării servesc la masa dupa cum cred si cand cred, care cum vrea sau te lasa sa astepti crezind ca a luat comanda alt ospatar sau uita sa aduca comanda.
Astfel am dat comanda la ora 19,50 si la ora 20,45 am fost invitat sa plec cu mancarea la pachet pentru ca la 21.00 se termina programul. In ziua de 23.11 2021 aceiasi ospatari nu au venit sa ia comanda la micul dejun decat dupa 25 min in contextul cand in restaurant mai ereau in jur de 8 persoane. Pana la urma a venit o domnisoara care a uitat sa aduca toate produsele comandate. Pe acest rand cred ca trebuia sa serveasca baiatul care a uitat sa aduca comanda cu doua zile in urma dar acesta se plimba de colo pana colo dar nu a itrebat daca sa luat comanda. PER TOTAL IN RESTAURANT ESTE DEZASTRU TOTAL. Camere mari cu mobilier ok, băile ok mai putin
chiuveta infundata,dusul are siliconul pe toata suprafata de etansare mucegait iar ventilatoarele de la baie nu au ventilator electric sau nu functioneaza.Curetenia nu este buna exemplu siliconul mucegait din baie,sertarele de la noptiere cu mizerie si par in ele .Gunoiul se ridica zilnic si atit (nu s-au schimbat prosoape ,nu sa aspirat ,nu sa competat sapun etc.)in cele 5 zile pana acum. Poate in a 6 zi cand plecam !
Cornel Barbu
Cornel Barbu2 ani în urmă
Hotel Oltul,Cozia , Căciulata ( Căciulata SA)Au realizat schimbări la mobilier,saltele noi.Baile și mobilierul de hol foarte vechi.Au reusit să schimbe bucătarul ...mâncarea este buna. Nu se asigura masuri Covid .la bazine foarte multa lume fara distanțare socială. Nu se solicita certificatul verde pe nicăieri în incinta complexului .Bazine cu apa termala cu conținut de minerale , saruri unde timpul de expunere nu este specificat pe nicăieri doar verbal de catre medicii cabinetelor medicale. Scăldatul interzis pentru anumite afecțiuni medicale. Ei vând cu 35 lei accesul la bazine pentru 3,5 ore AQua park ,Apele de la Aquapark Pot face mult rău persoanelor cu probleme medicale,dar primează banul pt cei din consiliul de administrație .Nu recomand!
Ovidiu Florian Romanitoiu
Ovidiu Florian Romanitoiu2 ani în urmă
Cazarea slabă, în cameră tv.-ul este mic,instalații sanitare defecte.Masa in restaurant slabă,iar seara am stat trei ore să mâncăm.Lucrul cel mai dezamăgitor,a fost plata la acces în piscine. Deși sunt piscinele complexului,ești condiționat să plătești 35 lei,adult,întrarea pentru 3 ore.
Dacă ieși și vrei să mergi până în cameră, nu mai poți întra, chiar dacă timpul nu a expirat,depășești timpul,plătești 3 lei pe oră. Am mai fost aici însă nu exista regula asta, am avut acces la toate piscinele, oricând doream.Intelegem să se ia o taxă de acces,dar nu condiționat. Se vrea recuperarea pierderilor, a preturilor crescute create de pandemie,în termen scurt, și pe ce.
Pentru mine,a fost ultima data când am să mai vin aici.
Olaru Stefan
Olaru Stefan2 ani în urmă
Salutare, experiența foarte slabă...camera de hotel arată decent, restaurantul este bomba, nici în anii 90 nu am mâncat așa prost 😟. Preturile din meniu nu coencid cu nota finala, mâncarea este semipreparat înghețată din metro (șnițele praf, piure din fulgi foarte sărat, cartofii prăjiți la punga, salata ofilita etc). Am cumpărat salata asortata 200g am primit 1/2 dintr-o roșie și 1/2 dintr-un castravete (ofiliți) maxim 100g. Băuturile se vand la 50 ml, doamna pune in fața la maxim 40 ml...Extrem de slabă experiența.
Pescaru Nelu
Pescaru Nelu2 ani în urmă
Hotel Cozia: Nu se face curățenie în camere, nici măcar nu se ridică sacul de gunoi. Mâncarea este ieftină, prost gătită, lipsesc foarte multe feluri, deși în meniu există. Singurul atu este baza de tratament bine dotată și organizată. Aqua Parc este înșelătorie pe față, mai ales pentru clienții hotelurilor. Au scos accesul multiplu, nejustificat.
Ana Sacadat
Ana Sacadat2 ani în urmă
Hotel curat,bine încălzit și cu toate dotările pentru trei stele.
Raportul preț-calitate este ok.
Ar fi frumos să se facă o reducere la zona SPA pentru turiștii cazați în complex,sau măcar să se permită accesul multiplu pe baza brățării de intrare.
Apa din bazine,extraordinară!
Voi reveni cu mare drag!
Locații recomandate