/Valcea/Hotel

Hotel Izvoare

Calea lui Traian 565, Căciulata 245600, România

Hotel Izvoare
Hotel
4.7
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
785C+Q2 Căciulata, România
+40 350 412 200
hotelizvoare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Duca
Sorin Duca2 ani în urmă
Un ApartHotel foarte modern camerele mari si curate ,piscina super faina cu apa geotermala 35, 37 * grade foarte curata au un plus la personal incepand de la receptie si restaurant , nota 10* , dar in schimb preturile foarte mari la meniuri, cel mai ieftin meniu o salata cesar exemplu cu piept de pui 32 , 35 lei ,iar fripturile incep de la 42 , 54 , 74 lei portia 250 g dar intradevar mancarea este de foarte mare calitate si portia destul de mare ,asta inseamna ca au un bucatar de mare calitate si tot personalul din restaurant 10*, iar atentie mare aici au un minus mare , daca serviti vin la pahar ,cica un pahar de vin 10 lei , este ok , dar iti masoara vinul da si iti pune 150 g , asta este strigator la cer , intaleg bauturi spirtoase este in regula , dar nu vinul domnule imi masori vinul punan,dumi in pahar 150 g, numai scrie in meniul un pahar de vin 10 lei pt ca tu nu,i da,i clientului un pahar de vin ii da,i 150 g . Iar micul dejun care este foarte bogat si de calitate si inclus in pretul de cazare. Cu siguranta vom mai reveni.
Ceausescu Ana
Ceausescu Ana2 ani în urmă
Ne-am simtit foarte bine aici. Personalul foarte amabil. Mancarea super gustoasa. Piscina termala si ciubarul fantastice.

Multumim! O sa revenim cu siguranta.
W. A. F.
W. A. F.2 ani în urmă
Restaurantul se afla intr-o cladire separata. Pentru servirea micului dejun, trebuie parasita cladirea unde esti cazat. Deasemenea piscina, nu are un culuar sau o posibilitatea de comunicare cu cladirea principala. Esti nevoit sa iesi in capot afara in parcare pt a merge la piscina.
Inca doua puncte care ne-au dezamagit sunt mult laudat-ul mic dejun si mancarea la restaurant. Atit calitatea produselor, cit si atitudinea personalului lasa de dorit. Servirea este facuta de tineri needucati si fara maniere care sunt pusi pe glume si misto-uri. Cu toate ca este clar vizibil ca clientul inca nu a terminat de servit masa, ospatarul te deranjeaza si incearca cu tot dinadinsul sa debaraseze. Acest punct a fost semnalat de mai multe ori in comentarii. Din pacate conducerea straluceste prin nepasare.
Pretul preparatelor din meniu mai mult decit exagerat. Nimic proaspat sau din regiune. Nu trebuie sa fi specialist in domeniu ca sa-ti dai seama ca totul este tratat si vine din cutie.
Parcarea aparent generoasa, in weekend este foarte aglomerata.
VySuL Android
VySuL Android2 ani în urmă
De la inceput , nu am fost cazat , nota este pentru restaurant
Incepand cu faptul ca angajatii se uita cu scarba la tine cand intri in trening si sapca ( venisem de la o plimbare ) , fapt ce am urat dintotdeauna sa fii judecat dupa cum arati .
La ce preturi au , te astepti la calitate , de unde a venit o farfurie mare cat palaria unui mexican cu o gaura mica in care erau pastele carbonara cu sunca de la "doi pasi" nu prosccuito cum era normal , am avut si viata pusa in pericol din cauza unui "element" de plastic subtire ,ascutit si taios .
Bineinteles , nici macar scuze pentru ce s-a intamplat .
In concluzie daca vreti sa luati masa in caciulata , mergeti mai bine la o amarata de terasa , mancati si mai mult si mai ieftin .
Adelina D
Adelina D2 ani în urmă
Nu am fost cazata aici, insa am servit masa. Si totul a fost de nota 10! Atmosfera foarte faina, servirea este ireprosabila, meniu diversificat cu feluri rafinate de mancare. Tot ce am comandat a fost delicios! Si unul din cele mai bune cheesecake-uri. E uimitor sa afli ca in Caciulata poti manca obrajori de porc sau carne de sturion.
Catalin HR
Catalin HR2 ani în urmă
Un hotel decent cu un pret corect pentru ceea ce ofera. Singurul dezavantaj este chiar elemental care trebuia sa fie un avantaj - piscina exterioara. Iarna ingheata cam tot ce e pe langa, inclusiv halatele sau prosoapele cu care trebuie sa te acoperi dupa ce iesi din piscina incalzita pana la 33 de grade.
Zlatan Corneliu
Zlatan Corneliu2 ani în urmă
Un hotel care isi respecta clasificarea de 4 stele. camere spatioase si curate, seviciul de camera impecabil, conditiile si meniurile puse la dispozitie la restaurant excelente. Am beneficiat si de pachetul aniversar oferit de hotel, foarte inspirat.
O mentiune speciala pentru amabilitatea si buna dispozitie de care a dat dovada Vlad, ospatarul care s-a ocupat de noi la restaurant.
Dragos Adam
Dragos Adam2 ani în urmă
Nu am fost cazat acolo dar restaurantul este "un deliciu"! Mâncarea este gourmet, foarte gustoasă, ambianța plăcută iar servirea ireproșabilă!
Locații recomandate