/Valcea/Hotel

Pensiunea ARBO

Strada Aurel Vlaicu 1A, Călimănești 245600, România

Pensiunea ARBO
Hotel
4.4
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68RV+7H Călimănești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
JANINA-FLORENTINA VASILE
JANINA-FLORENTINA VASILE2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumiți de cazarea primită! Nota 10 pentru curățenie! Camerele sunt mari și spațioase.
Alexandra puscasu
Alexandra puscasu2 ani în urmă
Curățenie, liniște, perfect pentru o vacanta cu copii, ❤️🥰, vom reveni cu drag
Paul Avram
Paul Avram2 ani în urmă
Camera foarte curată, bucătăria utilată corespunzător, zonă liniștită departe de trafic, parcare suficient de mare într-un cuvânt recomand cu încredere.
SUPER RELAXING
SUPER RELAXING2 ani în urmă
Totul a fost perfect la Pensiunea ARBO, bucătăria este utilata complet, dușuri individuale si cam tot ce este necesar pentru o vacanță fericită!
Cristi B.
Cristi B.4 ani în urmă
Acordam 5 stele pentru amabilitatea gazdelor , in primul rand ! Am rezervat - cu vouchere de vacanta- 2 camere triple si am avut supriza sa primim 2 camere cu patru paturi si chichineta fiecare, nu ne intereseaza motivul pentru care a fost asa, important este ca acele camere erau foarte spatioase, curate si situate la parter, cu vedere spre curtea interioara, din masina cobori direct in camera, daca vrei :) In interiorul pensiunii , ai de urcat mai multe trepte, dar localizarea noastra a fost super ! Daca ai probleme cu somnul , poti fi deranjat de zgomotul masinilor care incep sa descarce marfa pe la ora 7, dar noi am dormit bustean si nu am fost afectati , in fond am venit nu sa dormim ci sa vedem cat mai multe . Pensiunea are si supermarket bine aprovizionat cu produse la preturi normale . Pacat ca nu este situata intr-o zona cu mai multa verdeata , ci chiar in oras, langa blocuri... dar faptul ca este bine intretinuta si gazdele sunt binevoitoare, conteaza mult ! Recomand !
Florina Cojocaru
Florina Cojocaru2 ani în urmă
A fost dragut. Camerele foarte curate. La curtea interioara s-ar mai putea lucra putin, în sensul ca ar fi dragut sa fie mai multa verdeata, dar nu consider ca af fi un mare minus. Ușor de găsit. Parcare proprie în spatele clădirii. Bucatarie dotata foarte bine. Gazda super ok!
Andreia Florina
Andreia Florina2 ani în urmă
Daca vreti sa faceti o noapte alba, aici este locul ideal. Zgomotul facut de masini este infernal, toata noaptea am auzit masini si caini latrand la geam. La ora 4 dimineata cineva statea in zona comuna, care era langa camera noastra si tusea. Dupa 30 de minute i-am zis sa mearga in camera sa totusi. Camerele nu sunt izolate, se aude orice zgomot iar patul vibreaza cand urca cineva pe scari.
Separat de cazare, statiunea este jalnica, nu am gasit nici macar o terasa sa mancam.
Nicoleta puiu
Nicoleta puiu2 ani în urmă
Spațiu mare și generos, gazde amabile, se face zilnic curat la bucătărie. Am fost iarna și a fost foarte cald și plăcut în camere. Piata este aproape și este un magazin mare și bine aprovizionat, la parter. Vom reveni!
Locații recomandate