/Valcea/Hotel

ROSA VILLA

Aleea Trandafirilor 18, Băile Olănești 245300, România

ROSA VILLA
Hotel
3.7
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
663Q+7R Băile Olănești, România
+40 744 345 882
rosa-villa.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra Cretu
Alexandra Cretu2 ani în urmă
Am rezervat aceasta vila pentru revelion, ca daca era sa fi rezervat o camera din vila renuntam, deoarece este un mare jeg! Cum intrii inauntru miroase groaznic pe motiv ca si a facut pisica nevoile. Bucataria este murdara, si plina de tot felul de condimente, pungi, pungulite vechi, vesela murara.
Ajungem in camere unde este un aer inchis, lenjeriile murdare (mi am cumparat lenjerie ca sa pot dormi 3 nopti acolo).
In baie peretii erau mucegaiti, dusul nespalat, prosoapele muradare.
Sa mai spun ca s a ars becul in camera si am stat fara lumina pana am gasit un bec, a2 a zi, fiind in ziua de revelion era inchis peste tot..
A trebuit sa ne facem noi curatenie la bucatarie ca sa putem gati acolo.
Dezamagitor, nu recomand!!
Florian Mihăilă
Florian Mihăilă2 ani în urmă
Gazda foarte neserioasa . Vorbesc cu doamna la telefon rezerv o camera , ajung la cazare si mi se spune ca a dat camera. Jalnic
Nu recomand!
Mirela B
Mirela B2 ani în urmă
Pentru cineva fără prea multe pretenții este o alegere bună. Locația este foarte bună, poți ajunge oriunde fără efort. Camera mică, curată, mobilă veche. Baia destul de mare dar nu ai nici măcar un "cui" de care să-ți agăți un prosop. Suportul de duș, nici măcar să nu te uiți la el că s-ar putea să te accidentezi. Dar cum am zis la început, e ok pentru cineva fără pretenții.
Florin Constantin Verdeş
Florin Constantin Verdeş2 ani în urmă
Proprietara ursuză, cu răspunsuri în doi peri... Camera înghesuită, fără aer condiționat, iar în baie oricum încerci să intri la duș tot te lovești de calorifer! Te apleci să te speli pe față dar nu poți, nu încapi decât dacă lași ușa băii deschisă! Adică, Baia e o cât o cutie de chibrituri...
Andreea Simescu
Andreea Simescu4 ani în urmă
Am stat intr-un apartament si ne-am simtit minunat (2 adulti si baietelul meu de 9 ani). Chiar nu ne-a lipsit nimic (tv in fiecare camera, balcon, frigider si o baie mare). La parter aveti acces la bucatarie si gratar in curte. Vederea de la pensiune este superba, iar noaptea auzi raul Olanesti cum curge printre brazi. Pentru cei veniti dintr-un oras mare si agitat este pansament pentru psihic. Foarte aproape de aleea care duce catre izvoare si este practic in centrul orasului. Cei care se ocupa de pensiune sunt oameni amabili si cu mult bun simt. O recomand tuturor celor care vor sa se odihneasca si sa doarma "bustean", sa se simta bine pur si simplu la niste preturi decente. Celor care cauta nod in papura, nu. Sper sa mai revin!
Mihail Iovanescu
Mihail Iovanescu2 ani în urmă
Curățenia lasă de dorit,miros vechi, lenjeria murdară.
Veratux Motivation
Veratux Motivation2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere nu merita nici măcar recenzia și totul din cauza curățeniei inexistente, lenjeriile de pat sunt pătate, frigiderul din camera este efectiv galben. Parcarea nu exista! Parcați pe un trotuar nude accesul este interzis. Nu emit documente fiscale și doamna de la recepție nu poarta masca.
Evitati acest loc. Prețul cei drept pare unul atractiv dar nu merita! Singurul avantaj este poziționarea.
Sper sa luați o decizie mai buna decât mine!
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Am făcut rezervare intr-o perioada mai solicitata,dar am crezut ca avem noroc ca am găsit ceva aparent ok.Numai ca ajunși acolo ,doamna ne-a comunicat ca nu mai are locuri decât în alta locație.Am zis sa vedem dar probabil ca incerca sa facă un comision din cazarea la altcineva.Fiind nemulțumiți de ce ni se oferă ca varianta,a mai făcut o încercare la o alta locație,gen casa unor pensionari.Mai prost,drept urmare am bagat-o în mă-sa când a încercat sa ne explice ca rezervarea nu presupune neapărat ca ne-a garantat prin rezervare un loc în locația Rosa.
Locații recomandate