/Valcea/Hotel

Casa Maia

Strada Pinilor 91, Ocnele Mari 245900, România

Casa Maia
Hotel
4.7
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
38M6+6C Ocnele Mari, România
+40 729 836 982
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu E
Radu E2 ani în urmă
O pensiune foarte frumoasă, curată, spațioasă iar gazdele sunt oameni deosebit de calzi și primitori. Ne-am simțit foarte bine aici atmosfera este foarte plăcută și relaxantă. Camerele sunt mari și odihnitoare. Vom reveni cu drag. Recomand cu căldură cinci stele fără discuție
Adrian G.
Adrian G.2 ani în urmă
Totul a fost perfect, recomand cu încredere! Camera spațioasă, curățenie peste tot, bucătăria foarte bine utilată, ai tot ce-ți trebuie la dispoziție. Gazdele foarte amabile și atente, fotografiile corespund realității. Salina este la doar 5 minute de mers pe jos, ștrandul la vreo 25 de minute. Dacă vom reveni la Ocne, casa Maia va fi prima noastră opțiune.
Lia Roberta Nicolescu
Lia Roberta Nicolescu2 ani în urmă
O casuta din povesti, cu oameni extrem de amabili și primitori, o curte in care copiii mari si mici se simt excelent. Multa verdeață. Un loc minunat de recreere.
Morari Iulian
Morari Iulian2 ani în urmă
Pensiunea oferta condiții decente:curățenie,dotări, proprietari atenți (doamna și domnul care erau în locație).
Exista toate dotările necesare dar nu va așteptați la fasoane și noutăți(se mai poate lucra puțin la partea de terasa/foisor/bucătărie exterioara)
Bucătăria și living'ul sunt în subsol și poate fi un inconvenient deoarece este foarte răcoare pe timp de vara.
Recomand sa închiriați toată pensiunea pentru ca după cum este amenajata poate fi destul de greu sa impartiti/stati cu alții necunoscuți.
Adina Turlea
Adina Turlea2 ani în urmă
O locație superbă. Proprietarii foarte faini.Recomand mai ales famiilor cu copii.Curatenie,loc de joaca,găsești tot ce ai nevoie.O sa revenim cu drag.😘😘😘
Ligia Antonescu
Ligia Antonescu2 ani în urmă
Gazda foarte primitoare. Camere bune, mobilier minimalist.Baile micuțe, fără cabine de dus. Curătenie, bucătărie utilata, se poate gati si afară. Curte mare,cu foisoare amenajate pentru mai multe familii. Locuri de joaca pentru copii atât in curte ,cât si în interior.
Antonia Dumitru
Antonia Dumitru2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult la aceasta pensiune. Sunt locuri de joaca amenajate pt copii, curatenie , liniste , camere spatioase si o curte mare si cu mult bun gust. Recomand la toata lumea
Liviu Constantin Olteanu
Liviu Constantin Olteanu2 ani în urmă
Gazde deosebit de amabile, de o calitate cum rar găsești, curățenie exemplară, camere mari spatioase, grădină, loc de joacă pentru copii, bucătărie utilată complet, tot să mergi în astfel de locuri, să ai parte de așa comfort!
Locații recomandate