/Valcea/Hotel

Cazare Pensiunea Esențial Ocnele Mari

Strada Gânjulești nr.5, 245900, România

Cazare Pensiunea Esențial Ocnele Mari
Hotel
4.6
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
38P6+6H Ocnele Mari, România
+40 747 338 080
pensiunea-esential-cazare-ocnele-mari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Larys
Adrian Larys2 ani în urmă
Curățenie, aer curat, lângă padure și gazda foarte cumsecade
Lizeta Anghel
Lizeta Anghel2 ani în urmă
Pace si liniste intr-un contest de verde cu un peisaj magnific. Camere curate si luminoase, personalul super dragut.
Valentina Amza
Valentina Amza2 ani în urmă
Super locația,super patronii,este ceva deosebit.Totul este la superlativ.Abia aștept sa revin la anul!
Liliana Bunea
Liliana Bunea2 ani în urmă
O pensiune localizată chiar langa salină, moderna, foarte curata, cu camere spațioase, băile la fel, acces la bucătărie utilată cu de toate, iar doamna care se ocupa de pensiune este deosebit de plăcută și amabilă! Mie personal nu mi-a lipsit nimic, poate doar aerul condiționat....dar am înțeles că momentan nu e posibil..
Maria Virginia
Maria Virginia2 ani în urmă
O pensiune curată și primitoare, situată într-o zonă superbă. Priveliștea este minunată de pe toate balcoanele pensiunii. Aerul este curat, zona este linistită, perfectă pentru un sejur relaxant, dar și benefic pentru plămâni si întregul organism, fiindcă în apropiere se afla Salina Ocnele Mari, dar și Ștrandul fără fund, cunoscute pentru proprietățile lor curative. Recomand cu drag Pensiunea Esențial.
Marinela Balasa
Marinela Balasa2 ani în urmă
Este o pensiune deosebita pentru mine revin a treia oara cu placere. Fiecare camera are dus, balcon, pat confortabil, frigider. Bucătărie utilata. Și pentru doritori se poate servi mic dejun și grătar contra cost. Aparat de cafea. Salina Ocnele la 2minte pe jos. În zona sunt mai multe ștranduri cu ape termale și apa normala. Este o superba zona liniștită.
Emilia Ema
Emilia Ema2 ani în urmă
Ne-am intors cu drag la familia Drăghici, cei care dețin pensiunea Esential . Totul sclipeste de curățenie, bucataria complet utilata, jocuri, loc de joacă pentru copii, teren de mini fotbal, verdeață, flori și multe cărți. Doi oameni frumoși la chip și suflet au făcut un colt de rai. Copiii se simt minunat. Mulțumim!
Diana Blue
Diana Blue2 ani în urmă
Pensiunea este amplasata foarte aproape de salina, este curata, pacat insa de gazde care sunt neserioase si arogante ( doamna, in special ). Ni s a spus un pret la telefon, iar la proprietate un altul ( mai mare evident ) pentru ca " nu si aminteau de discutie ". Nu recomand.
Locații recomandate