/Valcea/Hotel

DeLux

Strada Merilor 6, Băile Olănești 245300, România

DeLux
Hotel
3.7
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
662Q+H4 Băile Olănești, România
+40 740 823 760
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tatiana Radu
Tatiana Radu2 ani în urmă
Un loc de vis...retras și cu o atmosfera calda data de lemnele care mocneau în șemineul din living...gazde primitoare și grijulii față de turiști...ne-au primit după ora 20, fără rezervare... recomand cu drag!
Diana Sucevan
Diana Sucevan2 ani în urmă
Am rezervat prin Booking o camera pentru o noapte la aceasta pensiune chiar cu o zi inainte de check-in. Mi s-a cerut sa garantez prin Booking cu cardul de credit prentru situatiile in care voi anula rezervarea sau nu ma voi prezenta la check-in, ca in aceste cazuri sa se debiteze de pe card suma ceruta pentru noaptea de cazare.

Am ajuns la pensiune in jurul orei 19:00, dupa cum mentionasem prin Booking, si am fost anuntati de catre doamna care ne-a intampinat ca nu mai este disponibila camera rezervata, ea fiind data altor persoane in urma cu cateva ore. Doamna de la cazare a sustinut ca a incercat sa ma contacteze telefonic, iar in incercarea de a se justifica, mi-a aratat niste apeluri catre 2 numere de telefon care NU imi apartin. Numarul meu de telefon nu a fost apelat de pe telefonul dumneai.

Mi se pare o lipsa totala de neprofesionalism, nu stiu ce cauta pe Booking aceasta pensiune in conditiile in care promoveaza acest "model de business". Nu recomand sa faceti rezervari aici, aparent nu se stie niciodata daca acestea vor fi sau nu onorate.
Denisa Slime
Denisa Slime2 ani în urmă
Cu parere de rau va spun ca nu este ok. In primul rand bucataria nu are strictul necesar. Multe lipsuri peste tot.Nu recomand !!!!
Lili Lili
Lili Lili4 ani în urmă
Foarte mult de urcat ,este situat in partea de sus ,chiar linga intrarea un padure
Camere simple
John Man
John Man4 ani în urmă
Pro

Priveliste superba
Spatiu de grătar

Con

Camere fara geam
Lipsa de vesela/bucatarie neutilata
Proprietar dezinteresați, lipsa curățenie si comunicare, raport calitate-pret penibil
Mizerie, mucegai prin colturi si in baie
Mobila si finisaje antice
Nu se ofera chitante=fara impozite la stat

Concluzie: Proprietarul da dovada de simtul umorului denumind pensiunea Casa deLux intr-un mod ironic, ea fiind la polul opus al acestei descrieri.
Vali Riznic
Vali Riznic4 ani în urmă
Locație excelenta,camere spatioase si curate.La etaj terasa mare,priveliște frumoasă, liniste!Merita!
Adina-Elena Ghiță
Adina-Elena Ghiță6 ani în urmă
Pro: - vederea panoramică superbă;
- pădurea este foarte foarte aproape(perfect pentru drumeții, poze)
- zonă liniștită
Contra: - bucătărie complet neutilată, cu toate că are două aragaze, la niciunul nu merge cuptorul;
- cu toate că telefonic am stabilit data cazării ca fiind 30, când am ajuns ni s-a spus că eram așteptați pe 31, rezultând în faptul că nu era nimic pregătit, așternuturile nu erau schimbate și camerele nu erau curățate, așa că am fost nevoiți să așteptăm, chiar dacă cu câteva zile înainte am vorbit la telefon și mi s-a spus că la ora 13 se poate face check-in-ul;
- în timpul nopții, caloriferele de la etajul 2 nu funcționau deloc, ori se tot opreau, iar dimineața în cameră era la fel de frig ca afară, în timp ce la etajul 1 căldura era asfixiantă
- la masa de la bucătărie nu este suficient loc pentru numărul de persoane cazate la pensiune, și nici suficiente scaune
Gica Patan
Gica Patan2 ani în urmă
În afară de peisaj nimic nu mi-a plăcut.
Baia miroase a mucegai,în cameră o canapea desfăcută și noaptea ne-am răsturnat cu ea,televizorul după timpul lui răposatu pornea când vrea el,ușa la întrare în cameră nu se inchidea bine,în rest toate bune și frumoase.nota 3 cu indulgență.
Locații recomandate