/Valcea/Hotel

Hotel Central

Calea lui Traian 369, Călimănești 245600, România

Hotel Central
Hotel
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68XQ+34 Călimănești, România
+40 250 750 991
calimanesti-caciulata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mariana Ilie
Mariana Ilie2 ani în urmă
Hotel curat,frumos și elegant.Conducerea lasă de dorit. Directorul nu a știut să își atragă turiștii A adus cel mai ieftin D J care a repetat aceleași melodii.Programul de revelion a ținut până la ora 03 și carnavalul până la ora 24 .Nu sa respectat nici “Porția “ pe care trebuia să o Primești la masă ,pentru care am plătit în pachetul de revelion.Nota 2. Nu recomand revelionul 2023 .Nota 10 pentru toți turiștii care au știut să se distreze în ciuda nemulțumirilor
Mihaela Iordache
Mihaela Iordache2 ani în urmă
Hotel Central, frumos, curat, elegant dar conducerea lasa de dorit. Pachet de revelion nu au informat turiști programul de revelion, peste tot a ținut pana la ora 05, aici pana la ora 03,carnavalul pana la ora 24. Am dat 4 stele pentru locație nu pentru organizare. Proasta conducere. Țin sa remarc ca turiști veniți din toate colțurile țării au fost de nota 🔟.
Alexandru Buica
Alexandru Buica2 ani în urmă
Sun de 2 zile ( Sâmbăta, Duminica, 27,28 Noiembrie) in continuu si nu răspunde nimeni ña numerele de telefon de rezerva publicate pe site-ul Hotelului. Oare administratorul hotelului cunoaște aceasta situație? M-am dat bătut si am făcut rezerva la alt hotel.
Cand o sa rezolvați problema rezervelor o sa revin.
FLORENTINA PINTILEI
FLORENTINA PINTILEI2 ani în urmă
O mizerie de hotel. 0 stele, nu 3... Personalul restaurantului sub orice critica. Stai jumatate de ora sa-ti ia comanda si cand primesti comanda... Mancare adunata din alte farfurii. Gasiti si dovada in foto. Directorul hotelului la fel ca angajatii. Incearca sa te prosteasca pe fata. NU RECOMAND!
Maria sasu
Maria sasu2 ani în urmă
Am rezervat aici, datorita exteriorului hotelului. Este absolut minunat exteriorul. În interior este dezamăgitor: personalul de la recepție este needucat ( vorbesc de cei 7 ani de acasă), fără experiență in domeniul turistic ( vorbesc despre primirea turiștilor, comunicarea cu aceștia, tonul vocii, atitudinea, modul de exprimare), fără experienta în ceea ce fac ( aparatura care ii înconjoară este sperietoarea lor). Personalul de la restaurant , nu este mai prejos: am vrut sa mănânc pe terasă deoarece nu eram cu bilet la tratament și ma simțeam rău între doamnele venite în capot la masa. Le-am spus ca îmi plătesc comanda, dar a fost imposibil sa ies afară. Pana la urmă, o doamna ospatar, a înțeles și m-a lăsat sa îmi car singura farfuria pe terasă, cu promisiunea ca îmi debaraseze tot singura masa.
Sincer, regret ca angajații hotelului Central nu sunt mândri de arhitectura stabilimentul în care lucreaza.
Sorin andriescu
Sorin andriescu2 ani în urmă
Numerotarea camerelor este ciudata si ilogica, un alt aspect ciudat cheile se potrivesc de la o usa la alta. Am fost cazati la camera 333 si am solicitat alta camera, ni s-a repartizat 317, din neatentie am folosit cheia de la 333, care a functionat fara probleme. Am vrut sa depun ceva in seiful hotelului si am fost trimis in statiunea Caciulata la alt hotel, unde am fost nevoit sa platesc parcarea(daca ar fi fost o umbra de interes puteau folosi un curier de la hotel). Mi se pare lipsa de profesionalism ca turistii cazati in hotel sa plateasca acelasi bilet la piscina(30 de lei pentru 3 ore si jumatate ,de luni pana joi, iar de vineri pana duminica 35 de lei) fara a avea dreptul de a iesi din incinta.
Carmen Nanu
Carmen Nanu2 ani în urmă
Hotelul se prezinta bine,lipseste putina muzica ambientala in toate spatiile publice,peretii sunt imaculati dar o pata de culoare ar face bine ochilor,asadar inveseliti l putin domnilor,chiar daca este un hotel ptr virsta a 3 a.In camere ar fi necesara inlocuirea paturilor vechi si foarte foarte grele cu niste pilote usoare,cred ca batranii abia se rasucesc sub actuala patura infatata intr un cearceaf mult prea mare.Mancare buna,personal amabil.
Bineata Margareta
Bineata Margareta2 ani în urmă
Din pacate, acest hotel s-a inchis din cauza pandemiei de Covid si nu s-a mai redeschis. Am fost de 2 ori acolo, pana sa inceapa pandemia. Sper sa se redeschida candva, pentru ca e special intre hotelurile din Calimanesti - un amestec intersant de retro si modern.
Locații recomandate