/Valcea/Hotel

Hotel Suprem

Strada Parângului, Băile Olănești 245300, România

Hotel Suprem
Hotel
4
703 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
664R+47 Băile Olănești, România
+40 250 775 157
hotel-suprem-olanesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mery
Mery2 ani în urmă
Locație curată, bine îngrijită deși mobilierul este destul de vechi.
Personalul amabil și serviabil însă nu a compensat pentru cele 2 minusuri capitale: extrem, dar extrem de cald în cameră pentru că termostatul nu se putea opri/ modifica temperatura astfel încât noaptea am avut 28,5 grade in cameră rezultând un copil transpirat și o noapte albă pentru mine căci nu am putut dormi ( robineții caloriferului erau blocați)
2. Gresia de la piscină este foooarte alunecoasă și periculoasă, fetița a căzut de câteva ori așa că nu ne-am putut bucura de ea. Apa din jacuzzi exterior a fost foarte murdară, sala de fitness neîncălzită. Mâncarea mediocră, nimic spectaculos, micul dejun ok.
Claudia Ban
Claudia Ban2 ani în urmă
O experienta super!!!Nu ne așteptam de la 3 stele...personal amabil,servire de 5 stele,mâncare foarte bună,camere curate,piscina frumoasă.. o sa revenim!!!
Daniela nitu
Daniela nitu2 ani în urmă
Camera, desi destul de spatioasa, nu are suficient spatiu de depozitare, acesta fiind deja ocupat cu obiect puse la dispozitie de hotel. Curatenia...desi se face zilnic, este de "ochii lumii" , luat cos, dat cu mopul fleosc- fleosc, dat cu aspiratorul ...aidoma...max 5min pe camera, pe terasa nici nu se pune discutia (pacat de bietele flori). Parcarea...vraiste... masinile aliniate la raport, daca vrei sa iesi din parcare, astepti pana este gasit cel din spatele tau sa mute masina, sau vecinul...
Mancarea...accptabila ca pret, dar depinde pe ce tura te nimeresti. noi am cerut doua zile la rand acelasi fel de mancare, in prima zi a fost super buna, in schimb in a doua zi....nici macar nu-ti venea sa crezi ca este ceea ce ai cerut.
Servirea...ti se aduce mancarea si dupa un sfert de ora tacamurile si painea...
Una peste alta din partea mea un 6 cu indulgenta...
Alina-Maria Murineanu
Alina-Maria Murineanu2 ani în urmă
Am avut apartament cu terasă. Priveliștea a fost frumoasa. Prize si hârtie igienica suficiente. Cameriste drăguțe. Am avut 2 bai care nu miroseau ce a fost o premiera pentru mine.Nu am mai întâlnit la alte hoteluri. Nu mi-a plăcut ca la spa nu este cu programare. Nu mi se pare normal sa imparti jacuzzi cu altcineva în pandemie. Micul dejun a la carte a fost bun dar mi-as fi dorit sa fie mai diversificat. De exemplu ceri cafea mare care este în meniu și ei te servesc cu espreso lung. Nota 10 pentru doamna Mariana care arata ca un adevărat ospătar și a fost foarte amabila și promta . restul sunt neserioși aștepți mult să îți ia comanda și să te servesca. Dau impresia ca sunt deranjați că te așezi la masa lor și trebuie sa te servească.Terasa este frumoasa. Mâncarea este proaspătă dar nu întotdeauna cu gust.
Vasile gheorghe
Vasile gheorghe2 ani în urmă
Nu am fost cazați în acest hotel, dar am folosit piscina și sauna acestui hotel , la un preț accesibil 30 ron de persoană. O locație unde î-ți poți petrece un weekend relaxant indiferent de vremea de afară. Un mic inconvenient a fost la plecare deoarece la dușuri nu curgea apă caldă, păcat caci în rest totul a fost ok.
Dori Doria
Dori Doria2 ani în urmă
Camerele curate , personal dragut.
Chiar si pentru cei cazati se percepe o taxa pentru acces spa de 25ron.
Mancarea acceptabila (cartofii prajiti de tip congelati)
Piscina cu apa okay, curata.
Statiunea in sine ...in paragina .
Hotelul in sine linistit , statiunea linistita.
Ionuț Marius Ivascu
Ionuț Marius Ivascu2 ani în urmă
Un sejur minunat cu familia, personal amabil, condiții de cazare și masa excepționale, piscina, spa, sala de forță , ciubar, sauna merita mai mult de trei stele.
Marya Neicu
Marya Neicu2 ani în urmă
Hotel curat linistit eu am fost zilele acestea doar pentru piscină,sauna si jacuzzi..nu am avut cazare acolo.mai multe nu pot sa spun..
Locații recomandate