/Valcea/Hotel

Hotel Ostrov

nr 736, Călimănești 245600, România

Hotel Ostrov
Hotel
4.4
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68WQ+8V Călimănești, România
+40 752 213 551
hotel-ostrov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudiu Moga
Claudiu Moga2 ani în urmă
Foarte bine și frumos ne-am distrat!
Gheorghe Ionita
Gheorghe Ionita2 ani în urmă
Locație super,personalul de nota 10 și cireașa de pe tort e piscina cu apă termală foarte caldă și cu o igienă în toată locația.
Ionel oatu
Ionel oatu2 ani în urmă
Un loc linistit, proprietari prietenosi, piscina curata, un sejur de neuitat pe care cu siguranta il vom repeta.
Elena Tudorache
Elena Tudorache2 ani în urmă
Mic dejun consistent , insa nediversificat. Ca si avantaj il constituie restaurant interior si exterior, piscina aproape de hotel cu apa geotermala. Gazdele primitoare , am primit camera direct la sosire. Curatenie in camera, schimbat prosoape , ridicare gunoi nu s-a efectuat pe perioada sejurului de 3 nopți. Chiar daca s-a efectuat dezinsecție, noi am vazut gandaci in baie si in restaurantul interior.
Camidraguta Xyxy
Camidraguta Xyxy2 ani în urmă
Nu am fost cazata , doar am mâncat acolo o singură dată . Cartofii prajiti erau reincalziti, piure necomestibil, ciorba ok ...carnea din ea cam lipsa si tăiată necorespunzător....păreau niște resturi aruncate în ciorba.
Gama Tur Speed
Gama Tur Speed2 ani în urmă
Curatenie în camere, locatie bună, piscină cu apă termala, curată saltelele de pat foarte bune, seslonguri confortabile. Mancarea cam modestă, ciorbele la fel...etc.
Gheorghe Corobceanu
Gheorghe Corobceanu3 ani în urmă
Un hotel de 3* adevărate, situat in centrul orașului. E o construcție nouă, de mărime medie, cu parcare proprie (pt. vreo 15 autoturisme). Camerele sunt mari, cu dotări moderne (tv plat, diagonală medie-mare, climă, minifrigider, saltele noi, bune, baie cu duș), fără balcon însă. Are restaurant și minibar propriu, mâncarea e foarte gustoasă și porțiile suficiente (chiar pentru bărbați), iar meniul e suficient de diversificat. Prețuri rezonabile (la ciorbe și apă - preț de stațiune, dar in rest au prețuri accesibile). Au si o piscină exterioară cu apă termală (42 °C), suficient de mare (vreo 15/7 m apreciez), cu jeturi de apă sub presiune sau cazatoare și sezlonguri lângă. Deși sunt lucrări în zonă (la clădirea vecină și la trecerea cablurilor în subteran), nu a fost deloc gălăgie (poate nu s-a lucrat la sfârșitul de săptămână), dar ar a fost afectată conexiunea wi-fi. Consider că e o alegere bună de sejur în Călimănești.
Popescu Anghel
Popescu Anghel2 ani în urmă
Oameni primitori,conditii foarte bune
Locații recomandate