/Valcea/Hotel

Grand Vila Caciulata

E81 738, Căciulata 245601, România

Grand Vila Caciulata
Hotel
4.7
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
785H+9H Căciulata, România
+40 770 948 079
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Tudor
Constantin Tudor2 ani în urmă
Super ok curățenie,personalul cumsecade, merită 5 stele.
Luminita Raducanu
Luminita Raducanu2 ani în urmă
Am stat 3 nopți și recomand cu drag aceasta locație....este situata într-o zona liniștită chiar pe malul Oltului, camere curate,dispune și de un loc de joaca ptr copii,bucătărie utilata,grătar acoperit cu un loc retras ptr petreceri,proprietari respectuoși și discreți.
Felicia Parpala
Felicia Parpala2 ani în urmă
O locatie unde te poti relaxa, camerele curate si calduroase, dotata cu tot ce vrei, udeala pentru un sejur.
Ana Vrabie
Ana Vrabie2 ani în urmă
FOARTE FRUMOASA. LOCAȚIA. RECOMAND CELOR CARE MERG IN GRUP DE MAI MULTE PERSOANE.NOI QM FOST O GASCA DE 30 PERSOANE FOARTE BINE NE-AM SIMȚIT.
Marius Mariusica
Marius Mariusica2 ani în urmă
O locație frumoasă, recent construită ! Bucătărie bine utilată , saltelele foarte confortabile însă pernele ceva cam tari ! Gazdele sunt ok . Locul de joacă trebuie puțin revizuit ( toboganului îi trebuie ceva cauciucat jos neapărat, copii mai mici își rup fundul de pământ ) !
Ioana Tureac
Ioana Tureac2 ani în urmă
Tocmai ce am petrecut 3 nopti in aceasta locatie. Am fost placut surprinsa cand la anumite solicitari, proprietarul a raspuns prompt, cu multa bunavointa. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare iar peisajul este superb. Recomand cu caldura!
Bejan Camelia
Bejan Camelia2 ani în urmă
Groaznic !!!
Am venit de la 300 km cu un copil mic (3ani) urmând sa ne cazam la aceasta vila . Am facut rezervarea pe Booking cu aprox 3 săptămâni înainte.  Am ajuns la locația,  sunam proprietarul (pentru ca nu era la locație și nici nu a vrut sa vina ) . Acesta ne spune ca am vorbit la telefon în urma cu 2 săptămâni și ca am anulat,  ii spun ca este o gresala și ca ne confunda la care primim următorul răspuns:,, prețul la care ați rezervat a fost unul greșit, eu nu va ofer cazare la acești bani " I am spus ca ii dam diferența doar sa ne cazeze,copilul era foarte agitat asa că i am spus sa vina sa ii dam diferența și sa ne ofere camere. Ce credeți,  nu a vrut , am luat legătura cu Booking ul care ne a spus sa rămânem acolo ca îl va contacta sa vina sa ne dea camere . Așteptând mai apar încă 4 mașini care l au sunat și le a transmis prin telefon numerele camerelor . Deci noi am rămas pe dinafara la ora 18 40 după 300 km  parcurși, am așteptat dar nu a venit nimeni asa ca a trebuit sa sunam la multe alte proprietăți pentru a găsi o camera unde sa dormim . Nu recomand , proprietarul este neserios ,iresponsabil și necapabil de a-și primii turiștii.  Sper sa nu pățiți același lucru Pentru ca este groaznic!
Laurentiu Stoica
Laurentiu Stoica2 ani în urmă
Cazare frumoasa,curatenie,gazda foarte amabila si primitoare! Recomand!
Locații recomandate