/Valcea/Hotel

Complex Balnear Cozia

Calea lui Traian Nr.790-792-794, Călimănești 245600, România

Complex Balnear Cozia
Hotel
3.2
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
785C+X9 Călimănești, România
+40 745 109 292
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian florea
Marian florea2 ani în urmă
Gindaci bucătărie în camera pe haine peste tot ,cu toate că în ultimii 6 ani am recomandat această locație azi25 decembrie 2021 ,as zice că retractez toate opiniile de 5 stele pe care le am pus în ultimii 6 ani,hotel Oltul etaj 1 camera114
Anca Lorena Horga
Anca Lorena Horga2 ani în urmă
Servirea foarte foarte proasta, curatenia lasa de dorit, in patru zile ne-au ridicat doar o data gunoiul din cosul de gunoi, prosoape neschimbate...
Florica Sereseanu
Florica Sereseanu2 ani în urmă
Personal amabil și calificat, curățenie, organizare.
Petrică Damalan
Petrică Damalan2 ani în urmă
De ceva timp venim aici de două ori pe an.Pt.mine tratamentul este eficient, personalul amabil,totul este ok.
Georgeta Dobre
Georgeta Dobre2 ani în urmă
Nu merită nici măcar o stea. Dacă aș putea să dau cu minus ar fii perfect. Luați in altă parte. Locația și servicii sub orice critică
Bratu constantin
Bratu constantin2 ani în urmă
Fugiti !!! Servicii deplorabile. Recepția fără nici o fărâmă de profesionalism. O păcăleală frumos aranjată. Nu regretați ca mine. Încercați în altă parte.
Zamfir Catalin
Zamfir Catalin2 ani în urmă
Preturi usor scumpe pentru facilitati pe care nu le mai ai fiind cazat aici. Nu ai niciun beneficiu fata de altcineva cazat in exterior. Cam pe toate site urile de unde se poate rezerva nu te informeaza de acest lucru. Intrare la piscina 35 de lei/persoana cu o intrare, timp de 3 ore si 30 min. Daca iesi, nu se mai poate intra. Valabil chiar si pentru cei cazati in hotel. Se vede ca dupa pandemie nu fac decat sa scoata profit cat mai mare fara a aduce vreun beneficiu clientului. Dezamagire totala. Daca stiam, nu rezervam. Camerele nu tocmai curate.
Petrisor Pepyno
Petrisor Pepyno2 ani în urmă
Am fost si în 2019 și atunci totul a fost ok. Acum însă, în octombrie 2020, ne-a dezgustat complet atât faptul că au tăiat multe servicii, au crescut prețurile și atitudinea comunistă a multor angajați.
Toboganele nu funcționau, deși când am plătit intrarea ne-au spus că acestea vor fi pornite.
Față de anul trecut, când fiind cazat acolo, am avut intrări nelimitate cu biletele pe o zi la piscină, acum puteai sta doar 4 ore și aveai doar o intrare, adică odată ieșit nu mai puteai intra, deci nu mai ai niciun avantaj că ești cazat acolo, față de cei veniți din afară.
Masa a fost ok și, în mare, se respectau măsurile anti Covid. Aceasta va fi ultima dată când ne vom caza la acest complex.
Locații recomandate