/Valcea/Hotel

Hotel Palace Baile Govora

Strada Parcului 1, Prajila 245200, România

Hotel Palace Baile Govora
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35MF+3H Prajila, România
+40 250 770 550
bailegovora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Ciocanaru
Costin Ciocanaru2 ani în urmă
Un Hotel de epoca , in care" lumina soarelui este cumpărată cu ora ".
Cele 365 de goluri în pereții exteriori , baza de tratament care la 1914 era o premieră pentru un Hotel, sau imensul parc balnear de peste 20 de hectare și care conține peste 40 de specii de copaci printre care și celebrul ginkgo biloba ,dau autenticitate ..
Tratamentul pe care îl fac în prezent este de înaltă calitate și eficientă ...
Mai este numit și " Perla Olteniei"...
Aerul unic in Europa , aeroionii pozitiv și negativi sunt egali cu 1, sau faptul că tot timpul la orele 14 ,, temperaturile sunt pozitive .
Cele trei ape minerale distincte, iodurate , bromutlrate dau sulfurate dau înaltă autenticitate stațiunii..
Așezarea strategica , permite rapid accesul la cele mai importante stațiuni ale Vâlcii.
Ovidiu Barzea
Ovidiu Barzea2 ani în urmă
Hotelul este de maxim 2 stele, baia este sub orice critica: bateriile sunt foarte vechi, nu functiona dusul, apa la toaleta curgea continuu, in camera butoanele de la intrerupatoare erau rupte, usa de la balcon se inchidea greu, intra aer rece pe sub tocarie, mocheta de la intrare era mai inalta decat usa, spa-ul este total dezorganizat si voarte invechit
Maya K
Maya K2 ani în urmă
Hotelul construit in 1914 si adus la standardele din ziua de azi , dotat cu piscina si alte zone spa, personal amabil, curățenie, cald in camere, cu doua sisteme de climatizare, mancare delicioasa.
Liliana Ceusan
Liliana Ceusan2 ani în urmă
Am ales hotelul Palace din Baile Govora, pentru tratamentul dupa o foarte mare reclama pe internet. Am venit aici exclusiv pentru tratament dar am fost dezamagita de acest hotel. Nu inteleg de ce are 4 stele.
Hotelul arata impresionant in exterior, insa cand ajungi in camera ramai dezamagit.
Personalul este amabil dar amabilitatea nu putea schimba prea mult conditiile de cazare si tratament.
Am stat 5 nopti timp in care nu s-au schimbat niciodata asternuturile. Doar venea camerista si ne schimba prosoapele si hartia igienica.
Au o baza de tratament la demisol unde este ciment pe jos, nu e nimic amenajat, dar procedurile se fac in conditii jalnice si cu aparatura foarte veche. In reclama de pe internet este prezentat procedeul de kinetoterapie - nici un aparat functional. Niste bete improvizate din coada de maturi. Ce sa vorbim despre hidrokinetoterapie - nu exista bazinul .
De asemenea la demisol este si o piscina foarte mare si frumoasa dar care este inchisa pentru reparatii, nici asta nu ne-au anuntat.
M-am simtit ca intr-un hotel de 2 stele.
Camera e destul de mare, mocheta veche pe jos, peretii nezugraviti de ani buni, un tv foarte mic in camera, abia vedeai la el, marca KONKA, nici nu am auzit de marca asta pana acum. La tv calitatea imaginii si a sunetului este groaznica, multe canale cu purici. Internetul mergea foarte prost. Personalul ne-a pus la dispozitie manusi de unica folosinta pentru a ne servi singuri la micul dejun. Multumiri bucatarului si personalului.
Felicitari angajatilor, din baza de tratament, pentru ca puteti rezista in aceste conditii si puteti zambi.
Marius G
Marius G2 ani în urmă
satisfăcător!
am stat 2 nopți în decembrie. rămân la părerea că este un hotel de 4 stele, ca potențial, dar la momentul ăsta este de nota de 7 - 7.5.
plusuri: Arhitectura hotelului (impresionantă), parcul din apropiere, personalul amabil, sistemul cu programare pe ore la SPA, ne-a asigurat un grad mare de intimitate, restaurant ok (preparate și prețuri), masaj profesional.

la minusuri amintesc: camerele (pat inconfortabil), și în special băile, care în ciuda curățeniei corespunzătoare, nu se ridică la pretențiile hotelului, mic dejun bufet, modest.
zona spa: apa cu miros de clor, aspect general învechit. sauna umedă indisponibilă (pandemie), iar sauna uscată suprautilizată, cu temperatura prea mică.
PETRESCU ROMULUS
PETRESCU ROMULUS2 ani în urmă
O locație frumoasă la exterior și dezamăgitoare la interior.
+ arhitectura hotelului este impresionanta și renovat recent (2013) . Același arhitect E. DONEAUD ca și al sanatoriului din vecinătate lăsat în paragina...
+ personal amabil (băiatul de la recepție ne-a lăsat sa vedem 3 camere diferite pentru a putea alege una mai rezonabila la dimensiune.
- camerele mici, saltea foarte ferma (tare) imposibil sa te poți odihni în acel pat. Perne foarte mici.
- zgomot de la aerul condiționat din baie care nu putea fi oprit. Zgomot de la frigiderul din camera (putea fi scos din priza)
- aglomerație la Piscina deși se face programare (minim 20 persoane În piscina)
- jacuzzi nu l-am testat doar l-am văzut dar era apa verde (oribil)
- la sauna nu se respectau programările... asta tine mai mult de oamenii cazați nu de hotel
- mâncarea la restaurant gustoasă dar porții mici cu preturi mari
- mic dejun sărăcăcios pentru un hotel "cu pretenții de 4 stele"

Concluzie: prețul plătit nu reflecta condițiile și realitatea locului. 3 stele cu indulgenta. NU RECOMAND
DECU ELENA
DECU ELENA2 ani în urmă
Curățenia lasă mult de dorit (foarte mult praf pe corpurile de iluminat, pe picioarele scaunelor, pe tablia patului). Păr de toate naţiile pe podeaua băii chiar de la intrarea in camera. Bucătarul merită nota 10+, dar majoritatea chelnerilor suferă de aroganță maximă (de apreciat faptul ca servesc corect). 2 zile si doua noptii a fost o problemă cu sistemul de ventilație din tavan (zgomot puternic și periodic astfel încât nu te puteai odihni). Cald in cameră, deși caloriferul a trebuit să îl aerisim noi ca să nu mai gâlgâie. Personalul care asigură procedurile și cel de la SPA extraordinar.
Camelia Pintilie
Camelia Pintilie2 ani în urmă
Așa cum au scris și alți oaspeți, in niciun caz nu este un hotel de 4 stele. Mobilier vechi, baia lasă mult de dorit, dezorganizare la piscină, apă murdară, păcat de clădirea de epocă. Vă avertizez asupra pachetelor...sunt o mare înșelătorie. Ajungeți mult mai scump decât o rezervare pe Booking, mai ales dacă aveți Genius. Masajul din pachetul lor înseamnă 10 minute, iar coktailul promis nu l-am văzut. De asemenea, micul dejun nu se apropie de ce am întâlnit în alte hoteluri de 3 stele, darămite de 4 stele. Dezamăgitor, nu recomand.
Locații recomandate