/Valcea/Hotel

Pensiunea Elisabeta

Calea lui Traian 237, Râmnicu Vâlcea 240277, România

Pensiunea Elisabeta
Hotel
3.7
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49F7+9F Râmnicu Vâlcea, România
+40 772 146 355
pensiunevalcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Seculi
Bogdan Seculi2 ani în urmă
Am primit camera 101 situata la etajul intai, camera mare cu baie mare, absolut totul curat, confortabil, primitor. Lenjeria si baia curate, fara mirosuri, presiune la apa rece si calda foarte buna. Balcon mare, dar catre bulevard. Camera luminoasa cu multe ferestre, paturi confortabile si mini frigider. Atitudinea personalului absolut ireprosabila, te ajuta cu orice solicitare ai. Recomand !
Dana Draghia
Dana Draghia2 ani în urmă
Pensiunea Elisabeta este un loc liniștit, curat și foarte primitor !Doamna de la recepție te ajuta oricând și la orice ora ! Camerele sunt curate ,spațioase și foarte frumoase!Pentru o vacanță reușită nu ezitați sa va cazați la Pensiunea Elisabeta !
Andrei Bradu
Andrei Bradu2 ani în urmă
O structura curata si ingrijita. Un team foarte prietenos
Teo Pan
Teo Pan2 ani în urmă
Gazde primitoare, prețuri bune, curățenie. Recomand.
Elena Badea
Elena Badea2 ani în urmă
Doamna care era la recepție foarte gentila chiar dacă am trezit-o la 1 noaptea, camerele mari, confortabile și curate! Paturi mari și saltele comode, recomand!
Rares Ielciu
Rares Ielciu2 ani în urmă
O pensiune de 3 stele, cu condiții de maxim 2 margarete. Camere la mansarda, fără geam, în care noaptea sunt peste 30°C
Vasile Matei
Vasile Matei5 ani în urmă
Buna ziua! Ori toti care au scris recenzii sunt apropiati ai proprietarilor,ori eu am nimerit cea mai jalnica camera (la 150 de lei cam.204) .cand am intrat un miros urat de la baie,care nu avea o aerisire doar o gaura de 10 cm in tavan,usa la baie nu se inchidea,apa in reprize scurte...cand m-am imbracat sa ma duc sa anunt anunt ,a venit apa,tv de la revolutie...nu functiona.geamul camerei dadea in balconul altei camere,din cand in cand auzeai vorbind ,paturile rupte(.am si poze)....dezamagit la banii astia....p.s.nu gaseam cazare si era noapte.
Monica Lidia Dragan
Monica Lidia Dragan2 ani în urmă
Pensiune e ok, e un loc bun pentru un popas in Ramnicu Valcea. Preturile sunt decente, gazdele foarte binevoitoare. Nu o recomand celor obsedati de curatenie.
Locații recomandate