/Valcea/Hotel

Pensiunea La Mateo

Sălătrucel 247585, România

Pensiunea La Mateo
Hotel
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
69RC+2H Sălătrucel, România
+40 748 505 798
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Ghinea
Mihaela Ghinea2 ani în urmă
O locație de vis, liniște, curățenie, o gazda primitoare, iar ciubărul este tot ceea ce ți-ai dori într-o seara de relaxare. Mulțumim gazdei pentru condițiile oferite! Cu siguranță vom reveni!
Gabi Juganaru
Gabi Juganaru2 ani în urmă
Curățenie, complect utilata,liniște și gazda super de treaba! Dacă ai nevoie de ceva nu contează ora este mereu la un telefon distanta. Îți mulțumim pentru timpul petrecut la tine!
Ioana Malineanu
Ioana Malineanu2 ani în urmă
Etajul 2, camera 7 este singura despre care pot sa vorbesc. Din păcate , întrega experiența, efort al proprietarilor de a face o pensiune frumoasa, a fost umbrit din cauza unei refulări de canalizare ceea ce a făcut greu de respirat aerul din baie cu precădere, dar și din camera.
Nu mai erau locuri sa ne putem muta in alta camera, poate ar fi schimbat decizia de a nu reveni vreodată în acest loc.
Este regretabil că nevoia de profit contravine regulilor sanitare.
Chifor Ale
Chifor Ale2 ani în urmă
Pensiunea de 5 stele...loc de grătar intr-un foișor foarte bine dotat și spațios.In gradina hamace și balansoare din lemn,spațiu de joaca pentru copii,o gradina îngrijită cu multe flori.
Gazda foarte primitoare și deschis la conversație..
Zona liniștită chiar dacă este la strada.
Ne-am simțit minunat,ne-am întoarce oricând.
Marius Cazacu
Marius Cazacu2 ani în urmă
Totul a fost ok! Camere curate,personal amabil, toate utilitățile la dispoziție, liniște și aer curat, locuri de joacă pentru copii,super!
Prețuri rezonabile!
Recomand!
Gavrea diana
Gavrea diana2 ani în urmă
Gazda primitoare, o locatie minunata, atmosfera placuta, curatenie exemplara, tot ce poti vrea de la o pensiune! Recomand cu incredere, ma voi mai caza cand am ocazia!
Miha Ella
Miha Ella2 ani în urmă
Gazda de nota 20. Curățenie, căldură (am fost in martie 2021) patul foarte confortabil, un mic loc de joacă pentru copii. Totul este aranjat cu bun gust si de calitate. ❤
Cornelia
Cornelia2 ani în urmă
Pozitiv: Camera era spațioasa, cu balcon generos, mobilier frumos și lenjerie curata. Curtea curata amenajata cu loc de joaca ( trambulina, tobogan, 2 hamace, 3 leagăne) și foișor mare cu grătar, mese, bucătărie cu tot necesarul (chiuvetă, tacâmuri, aragaz etc), TV mare tip plasma Proprietarul un om simpatic și civilizat. Negativ: Era un miros urat la baie, nu știu dacă era din cauza canalizării sau era mucegai pe rosturi, acestea fiind vopsite toate în negru.. Am aerisit aproape non stop, dar mirosul revenea dacă închideam puțin geamul.. În ultima seara, din cauza aglomerarii pensiunii apa calda nu prea mai era calda, chiar s-a răcit în timpul dusului Deși nu este vina pensiunii, drumul pana acolo este pe o porțiune de aproximativ 500 m-1km neasfaltat și prin urmare se ridica f. mult praf.. În fata pensiunii , exista cineva care stropește drumul periodic, astfel ca în balcon nu ajunge praful decât f. putin.
Locații recomandate