/Valcea/Hotel

Felix Pension

Strada Oituz nr. 6, Băile Govora 245200, România

Felix Pension
Hotel
4.7
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35HQ+2Q Prajila, România
+40 756 943 090
felixpension.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Severina Manole
Severina Manole2 ani în urmă
Multe minusuri și un singur plus... Căldură. Nu m-aș întoarce aici.
Florin Vlad
Florin Vlad2 ani în urmă
Dacă căutați câteva zile de liniște, este locul potrivit! Mâncare foarte bună, pișcină și salină retrase, un mediu plăcut.
Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra Coman2 ani în urmă
Mi-a placut tare mult! M-am simtit bine primita, mancarea este foarte buna si din produse de calitate... cel mai mult insa mi-au placut piscinele (interioara si exterioara), salina si sauna. M-am putut relaxa in voie.
Noi am stat intr-unul din apartamente si tatal meu s-a plans ca nu a avut cea mai confortabila canapea. De asemeni, la geamul din camera noastra erau panze de paianjen. Baia era curata, insa erau detalii care scapasera si care se observau in momentul cand intrai la dus.
Sunt chestiuni care pot fi imbunatatite, cu siguranta! :-)
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Pensiunea este amplasata pe o străduță, motiv pentru care am avut parte de liniște. Dispune de mai multe apartamente dotate cu un pat dublu și o canapea. De asemenea, sunt dotate și cu cuptor cu microunde, cu un aparat pentru cafea Kafune și cu chiuvetă. Baia este generoasă. Toate camerele de la etaj au balcoane.
Pensiunea are și restaurant și terasă acoperită.
Oferă și servicii de masaj, saună, o salină și o "piscină" interioară.
Piscina exterioară reprezintă un plus pentru locație.
Deși ne-a plăcut zona, am acordat doar 3 stele din cauza faptului că în camere nu era foarte curat. Era praf și pânze de păianjen am găsit cam pe la toate colturile. Și covoarele contribuiau la senzația de murdar.
Personalul foarte, foarte amabil, receptiv.
Mâncarea gustoasă, însă pentru că se pregătește atunci când se comandă durează destul de mult când pensiunea este ocupata în totalitate.
Irina stefan
Irina stefan2 ani în urmă
Pensiunea amplasata intr-o zona liniștită, apartamentele sunt destul de spațioase cu o mini bucătărie, micul dejun îndestulător. Priveliștea de la balcon foarte faina! Gazdele primitoare iar piscina exterioara micuta insa foarte drăguță și suficienta pt o baie răcoritoare.
Andrei Rubeli
Andrei Rubeli2 ani în urmă
Am stat pentru doar o noapte, insa cu siguranță vom reveni pentru mai multe. Este de departe cea mai buna cazare din Baile Govora, camerele sunt mari, confortabile si cu toate utilitățile. Micul dejun conține tot ce iti poti dori, iar cireașa de pe tort o reprezintă zona de SPA, care este la standardele celor mai mari hoteluri. Felicitari proprietarilor pentru investiția facuta si mult succes in continuare!
Dani Repezeani
Dani Repezeani2 ani în urmă
O locație frumoasă, curată, cu oameni primitori mereu cu zâmbetul pe buze și încercând să satisfacă turiștii! Piscina interioară încălzită, mâncare bună, personal amabil! Și să nu uităm de Steluța, cea mai frumoasă pisicuță! Recomandăm cu drag!
Cristina Uta
Cristina Uta2 ani în urmă
Condiții de 4*, Personal amabil, mâncare bună, pat confortabil, camere spațioase, psicina interioară este încălzită, masaj relaxant. Recomand cu drag! Cu siguranță voi reveni și o voi recomanda prietenilor!
Locații recomandate