/Valcea/Hotel

Vila Alina

Strada Cloșca 6, Călimănești 245600, România

Vila Alina
Hotel
4.2
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68PQ+6F Călimănești, România
+40 755 406 418
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Vila Alina
Scrie o recenzie
Lungu Aedrin
Lungu Aedrin233 zile în urmă
Neplăcut...vecini cu manele, gazdă total dezinteresată, o bucătărie meschină la care ajungi pe niște scări prin exterior...
Irina Gutan
Irina Gutan324 zile în urmă
Condiții foarte bune de cazare, oameni minunați!
Sorina Ileana Mesaroş
Sorina Ileana Mesaroş324 zile în urmă
Acceptabil, dar mai bine să căutați altă locație.
Simona Iovita
Simona Iovita2 ani în urmă
Acceptabil ,fara loc de parcare , 2prosoape pt.2 pers. pe timpul verii ,cand vrei sa faci dus, lipsa pliculete gel de dus . Deasemeni lipsa intimitate ,toti iti trec prin dreptul geamului care nu avea draperii pt.soare ,scari abrupte.
Alexandru vasile
Alexandru vasile3 ani în urmă
+ Curat, liniste, foisor, loc de joaca pentru copii.

- Un mare minus este urcatul pe scari in camera, peretii prea subtiri intre camere, iar de parca astea nu erau indeajuns, usile de la camere au geam, fara pic intimitate. Nu as recomanda. Gazda chiar a fost deranjata de faptul ca am iesit sa cautam alta cazare...pffff!
Nicolae serban
Nicolae serban2 ani în urmă
O noapte de COSMAR.!!!
O vila aparent frumoasa ... Atenție doar aparent!
Am luat 2 camere pentru 2 adulți și 2 copii dar nu ni s-a spus la telefon când am făcut rezervarea că baia este vis-a-vis de camere(adică trebuie sa treci pe hol pentru a folosi baia) jenant... Nu mă gândeam că cineva care oferă astfel de servicii să construiască baia vis-a-vis de camere!
Nu se pun condiții la cazare poate sa vina oricine fara certificat verde, Vecinii care au fost cazați la mansarda au inceput petrecerea seara la 18:30 și am suportat zgomote incredibile până la 23:00 când s-au oprit după diverse tentative și rugăminți .
2 prosoape de dimensiunea 30x70 care in opinia proprietarei trebuiau folosite și pentru fata și pentru corp eventual și la bucătărie.
Și pe lângă toate acestea și multe altele ne-a rugat sa nu ne supărăm că are și ea în mobila niste haine ale soacrei , mobila in care ar fi trebuit să o folosim pentru a ne pune lucrurile personale
ORIBIL ,DEZASTRUOS
NU RECOMAND !!!!
FERITI-VA DE RENUMITA VILA ALINA !!!
Dan Pirjol
Dan Pirjol2 ani în urmă
Camere comfortabile si spatioase, curate si cu liniste. Gazdele au facut totul sa ne asigure o sedere cit mai placuta. Vederi impresionante asupra masivului Cozia de la ultimul etaj (poza atasata). Efortul de urcare a scarilor e pe deplin rasplatit de privelistea oferita. Multumim mult!
Robert Lautaru
Robert Lautaru2 ani în urmă
Vila Alina este cu totul deosebita, gazda foarte primitoare, o curățenie exemplara, o oaza de liniște și confort la standarde ridicate pe care le intilnim destul de rar la noi în tara.
Locații recomandate