/Valcea/Hotel

Hotel Dada Termal

nr.6, Strada Pinilor, Căciulata 245900, România

Hotel Dada Termal
Hotel
4.5
574 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7899+G6 Căciulata, România
+40 721 330 335
hoteldadatermal.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Dada Termal
Scrie o recenzie
Anca Rudeanu
Anca Rudeanu208 zile în urmă
Camerele curate, salteaua foarte buna! Am dormit excelent! Zona de spa foarte placuta, iar piscina curata si apa calda, bine venita intr-o seara friguroasa de iarna! Excelent!
Mica Anghel
Mica Anghel269 zile în urmă
Personal cu atitudine de ghiseista la stat (atenție la dna. Mariana 😀) camere ok, locație curata, piscina cu apa termala dar micuța, nu ai unde sa bei o bere... în recepție și la piscina nu ai voie...
Una peste alta... se putea mai bine de banii ăștia.
Orhan Osman
Orhan Osman300 zile în urmă
Conditii decente raportat la tariful de cazare.
+ : Piscina cu apa calda, sauna, amplasat intr-o zona linistita
- : Apa din piscina cam murdara, sauna se porneste numai daca solicita cineva si dureaza cam 3-4 ore sa se incalzeasca, caloriferul din baie atat de ruginit ca nici nu iti vine sa te uiti la el nu mai pomenim de agatat prosop pe el, lipsa unui restaurant un mare disconfort, la receptie au doar bere la vanzare.
Mihai Andrei
Mihai Andrei2 ani în urmă
Un hotel modest,fara pretentii. Nu au mic dejun sau restaurant unde sa poti manca. Se poate comanda telefonic si in cca. 1-2 ore vine mancarea. Piscina cu apa termala este extrem de murdara,se prelinge jegul pe peretii piscinei. Au dusuri dar nu exista sapun sa te poti spala inainte sa intri in piscina. Oricum romanasii nostri intra nespalati,nu conteaza pt ei. Gresia de pe jos este foarte periculoasa,este lucioasa si se poate aluneca foarte usor. Concluzia o trageti voi.
Sonia Cristache
Sonia Cristache2 ani în urmă
Pisicina este groaznica! Si credeti-ma ca nu sunt vreo fitoasa. Apei ii mai lipsea bradișul iar centura interioara era efectiv maro! Imi pare rau ca nu am facut poze. Pacat! Pacat ca s-a stricat asa. Poate totusi reușiți sa reparati aceasta situatia atat de importanta. Am dat 300 de lei pe noapte ca sa stau la piscina si din pacate, nu se putea intra in pisicina.
Lacramioara florentina petrica
Lacramioara florentina petrica2 ani în urmă
Nu sunt răutăcioasă sau prea mofturoasa dar piscina are nevoie de îmbunătățiri grave, se pun soluții de curățare in fiecare seara de la 22 dar piscina este la fel, căldură în cameră când ajungi de te leșină și după a doua zi calorifere reci de incepi sa dârdâi, paturile sunt impecabile, curat in camera, dar întotdeauna există loc de mai bine.
Bianca Adela
Bianca Adela2 ani în urmă
Hotelul are toate conditiile:curatenie,camera arata foarte bine,apa la piscina este super calda!
Copiii mici fac galagie!
Nu este foarte bine izolat fonic!
In rest,nota 10!!
Victor Eugen Stoian
Victor Eugen Stoian2 ani în urmă
Camere curate, căldură suficienta, bazinul cu apă termală ok, personalul deosebit..... într-un cuvânt locația merită vizitată!
Locații recomandate