/Valcea/Hotel

Pensiunea El Ryo

Calea lui Traian 287, Călimănești 245600, România

Pensiunea El Ryo
Hotel
4.5
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68QR+VH Călimănești, România
+40 771 488 006
pensiunea-el-ryo.negocio.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
O pensiune la șoseaua principală,din păcate se aude traficul noaptea. Prima noapte ne-au ciuruit țânțarii,in mijlocul lui octombrie, a doua zi am întrebat dacă au un aparat pt pastile antitantari și au zis că nu au, am găsit de cumpărat la supermarket,era un raft mare chiar la intrare,semn că e o problemă în zona cu țânțarii. Nu am găsit săpun in camera dar am primit după ce am cerut.
Am stat într-un apartament (190 Ron pe noapte fara mic dejun ) spațios,curat,cu un fel de bar in living unde probabil s-ar putea instala o bucătărie,un minifrigider plin cu băuturi alcoolice și răcoritoare. 2 televizoare,mobila puțină, minim necesar, ne-ar fi ajutat o masa sau măsuță unde să poată colora copiii. Pat mare confortabil in dormitor cu lenjerie alba, prosoape albe. Canapea extensibila mare in living,mai puțin confortabilă.
Personal amabil,atent la toate cerințele noastre,aceeași doamna la recepție și la servire la restaurant. Restaurant interior și cu terasă, mâncare ok,nimic deosebit, pt mic dejun au vreo 3 variante, in jur de 25 Ron.
Din păcate nu am primit bon sau factură pt cazare,pe care am achitat-o integral exact când am ajuns,nici nu am cerut, iar masca de protecție nu poartă nimeni, nici angajați nici clienți, bine că nu era aglomerat.
Liviu Costel
Liviu Costel2 ani în urmă
Despre locatie nu o să comentez pentru că nu am ce , insă despre personalul de la receptie calificativ 1/5 ( cu indulgentă) .
Asa se pierd clientii ( daca o să conteze pentru conducere) si pe unul l-au pierdut deja.
Adriana Ciobanu
Adriana Ciobanu2 ani în urmă
Am stat în această pensiune 7 zile .Este o curățenie exemplară, cum rar găsești în alte locuri ! Mâncarea este diversificată, proaspătă si foarte bine gătită (felicitări bucătarilor).Personalul este plin de amabilitate și foarte serviabil,lucru rar întâlnit în ziua de azi !Recomand cu toată încrederea! Aici ,petreci câteva zile într-un mediu civilizat !
Omer Aidin
Omer Aidin2 ani în urmă
Personal amabil, camerele mari,spațioase și călduroase.
Bucătăria pensiunii excelentă!
Te simți bine unde ești tratat cu bunătate.
Sperăm să mai revenim!
Leader Insolvexpert
Leader Insolvexpert2 ani în urmă
După ce treci de biserica noua din Calimanesti spre Râmnicu Vâlcea și de trecerea de pietoni cu " gâlme", la nici 50m se află pensiunea. Este cocheta, are locuri de parcare si cateva locuri la terasa sub umbrele roșii! O persoană foarte drăguță, de sex feminin a servit o cafea gustoasa si destul de repede!
Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti2 ani în urmă
Dacă aș putea aș da 0 dar sint obligat să dau minim o stea.Apa caldă lipsește cu desăvârșire, gălăgie la maxim cu restaurantul la subsol, nunți si botezuri fără să-i pese proprietarului de clienții pensiunii .
Catalin Alexandru Todea
Catalin Alexandru Todea2 ani în urmă
Am fost 4 persoane la restaurant. Am comandat 2 salate, o ceafa de porc, o pomana porcului, papanasi si clatite. Salata a fost amara, iar pomana porcului a fost o gluma proasta cu usturoi. Bonus: mancarea a venit dupa 1h. Bonus 2: papanasii si clatitele nu au mai venit. Am asteptat o ora si jumatate dupa care am aflat ca au uitat de ele. Personal putin care nu face fata.
Gheorghe Judea
Gheorghe Judea2 ani în urmă
Situată la șosea, pensiunea este foarte bine dotată. Oferă două parcări, restaurant cu mâncare delicioasă și proaspăt preparată la prețuri corecte. De aceea câteodată am așteptat ceva mai mult după mâncare dar de fiecare dată a meritat. Apartamentul în care am fost cazați era spațios dotat cu aer condiționat, două televizoare, acces internet WI-FI, bar, frigider, dulap cuier și dulăpior pentru pantofi. Un pat extensibil suficient pentru doi copii și un pat matrimonial generos exact ca și în imagini. Terasa cu vedere panoramica spre Ramnicu Valcea, doua scaune si masuta pt. cafea.
Ceea ce nouă ne-a plăcut în mod special este faptul că întreaga pensiune are pardoseala îmbrăcată în gresie. Aceasta conferă un plus ➕ de igienă și curățenie.
Nouă nu ne-a lipsit absolut nimic. De fiecare data când am avut nevoie de ceva am cerut și gazdele ne-au adus imediat. Oameni inimoși, harnici și deschiși pentru orice fel de sugestii pentru mai bine. Un loc în care ne dorim să revenim.
Locații recomandate