/Valcea/Hotel

Hotel Crystal Palace Râmnicu Vâlcea

Calea lui Traian, 245900, România

Hotel Crystal Palace Râmnicu Vâlcea
Hotel
4.4
652 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
389V+J3 Râmnicu Vâlcea, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana N
Oana N2 ani în urmă
Am petrecut revelionul în sala de evenimente a locației, care este destul de spațioasă și frumos amenajată iar distracția și meniul au fost conform așteptărilor.
Se poate lucra însă la aspectul și îngrijirea camerelor de hotel și la temperatura din camere, pentru că nouă ne-a fost cam răcoare deși am pornit căldura.
Danny Corneanu
Danny Corneanu2 ani în urmă
o experiență placuta. dau 3 stele pt simplul fapt ca sala/salile unde se tin evenimentele nu sunt izolate fonic.am avut camera la et1, se auzea tot de jos, am adormit foarte târziu...
Popescu Vasile-Robert
Popescu Vasile-Robert2 ani în urmă
1. Mâncare excelentă
2. Atmosferă plăcută
3. Design interior frumos
☆ Locația ideală pentru nuntă!
Ana Trucmel
Ana Trucmel2 ani în urmă
Este frumos acest local,este spațios,mie mi-a placut foarte mult.
Tiberiu Tuțu
Tiberiu Tuțu2 ani în urmă
Meniul slăbuț, servirea cu întârziere.
Eryka corina
Eryka corina2 ani în urmă
Îngrozitor nu recomand o căldură exact ca in cuptor in cazul in care spuneau ca au pornit aerul conditionat adio coafura ,makeup si haine pur si simplu curgea apa pe noi mai mult am stat afara nu recomand pt evenimente
Cristian Nania
Cristian Nania4 ani în urmă
Locul este curat dar personalul este putin si nu tine fata comenzilor. Mare parte din lucrurile din meniu nu sunt disponibile, iar chelnerii nici nu cunosc itemii din meniu. Mancarea nu este tocmai buna. Am fost la acest local cu un grup si am ajuns sa ne calculam singuri nota si sa ii spunem chelnerului ce am mancat si cat a costat. O portie de mancare comandata nu a mai venit.
Christina militaru
Christina militaru2 ani în urmă
Conducerea lasa de dorit, una promite si a doua zi se razgandeste. Am platit avans pentru o nunta, am stabilit toate conditiile, iar a doua zi ne-a chemat sa ne luam banii inapoi fara sa tina cont ca deja aveam muzica platita. In prima zi a fost de acord cu 100-120 persoane iar a doua zi nu i-a mai convenit, a zis ori 150 de persoane ori afara cu noi. O experienta foarte urata.
Locații recomandate