/Valcea/Hotel

Vila Lili

Strada Griviței, Baile Govora/Valcea 245200, România

Vila Lili
Hotel
4.8
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35MG+MH Prajila, România
+40 250 770 455
vilalili.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Radu
Cristina Radu2 ani în urmă
Excelent! Calitate, rafinament și bun gust!
Mariana Miu
Mariana Miu2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Camere spațioase și f.curate,au acordat multă atenție detaliilor, atât în camera cât și în baie. Micul dejun este servit în curte la terasa.
Nicoleta Dabu
Nicoleta Dabu2 ani în urmă
Curățenie exemplară, gazde primitoare, mic dejun de calitate si servit cu dragoste si proceduri super! Merita nota 10 cu felicitări!
Irina Mutu
Irina Mutu5 ani în urmă
Vila Lili este un loc minunat. Cazarea este exceptionala. Proprietarii s-au gandit la toate detaliile. Am stat cu baietelul de 3 ani si s-a putut juca foarte bine in camera, foarte calduroasa. Au propria baza de tratament unde am facut aerosoli si un tratament facial de rejuvenare incredibil. Va recomand si felicitari proprietarilor. Mai venim!
Elena rosca
Elena rosca2 ani în urmă
O locație cum rar întâlnești: rafinament, bun gust, înaltă clasă. Impecabil. Mulțumesc gazdelor pentru ca mi-au dovedit încă o dată că omul sfințește locul. Vom reveni cu siguranță!
Pelenita P
Pelenita P2 ani în urmă
Este pensiunea PERFECTĂ, ce poate exista. Începând cu primirea plăcută,a proprietarilor, curățenia perfectă,micul dejun bun și de calitate,tratamentele făcute, în condiții de igiena perfectă. Recomand cu toată increderea.
Marian Grigoras
Marian Grigoras2 ani în urmă
Un loc frumos, curat, liniștit, gazdele de treaba si foarte primitoare! Foarte bine poziționat, atat pentru cumpărături și servirea mesei, cat si pentru drumetii! Recomandam cu caldura!
Crina Ciocan
Crina Ciocan2 ani în urmă
O locație specială,cu arhitectură bine definită și un aer specific unui castel de epocă. Gazdele au fost deosebit de plăcute,iar micul dejun calitativ și îndestulător.Cu siguranță vom reveni!
Locații recomandate