/Valcea/Hotel

Complex Turistic Casa Românească

Calea lui Traian nr. 803, Căciulata 245601, România

Complex Turistic Casa Românească
Hotel
4.3
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
78F7+72 Căciulata, România
+40 786 720 720
casa-romaneasca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simion Iulian
Simion Iulian2 ani în urmă
Un sejur frumos si relaxant. Bucataria excelenta, servire excelenta, personalul de la curatenie foarte prompt, atmosfera din noaptea de revelion extraordinara. Avand in vedere situatia pandemica aici sunt 2 probleme.1. pe noi cei cazati NE OBLIGATI SA RESPECTAM NORMELE (CERTIFICAT VACCINARE/ PCR, MASCA, etc) in schimb acestea nu se aplica pentru cei care vin din afara complexului . vin persoane care nu respecta nici o norma de igiena nu de covid - ex se dau jos din masini desculti si merg pe jos desculti ,fara sa faca dus, farasa -i verifice nimeni si intra in piscina exterioara/ interioara.ex nu este singular.( toti au asupra lor genti pline de mancare si bautura ) .2 .eu personal sunt acum obligat acum sa ma izolez 2- 3 zile si sa fac test deoarece aceste persoane nu AU FOST VERIFICATE SI NU RESPECTA NICI MACAR NORMELE DE IGIENA MINIME OBLIGATORII).
Referitor la partea cu asa-zisul voucher va propun : fiecare camera sa aibe un card pe care dvs sa il incarcat cu suma pe care o are , si acesta sa fie folosit ca orice card personalizat. acest tip de voucher folosit de dvs. duce la interpretari,/ discutii/ neconcordante, deoarece in situatia unor grupuri se pot face * glume" iar unii se pot trezii cu surprize de genul - bonuri cu diferite produse care nu sunt consumaye de ei.
Mihaela Ghinea
Mihaela Ghinea2 ani în urmă
A fost o experienta frumoasa! În ziua de Crăciun, piscina exterioara cu apa termala ne - a oferit posibilitatea de a ne relaxa și a ne încarcă cu energie. Restaurantul complexului a organizat masa festiva de Crăciun. O locație în care voi reveni cu siguranță!
Cora C
Cora C2 ani în urmă
O experienta aproximativ acceptabila:
- un ciolan care, desi macru in interior, avea un strat extrem de gros si neplacut vizual de grasime;
- o ciorba de fasole (mult prea fiarta), care trebuia, teoretic, sa aiba "costita afumata" in interior, dar din pacate, a avut doar o bucata mare de slanina, cu fix 2 guri de carne;
- iahnia de fasole - garnitura ciolanului - foarte gustoasa!
Am venit cumva la pomul laudat, dar nu s-a apropiat de ceea ce ma asteptam. Am tras insa cu ochiul la o masa alaturata, unde se comandasera coaste si snitel, ambele variante aratand foarte bine.
Nico
Nico2 ani în urmă
Mancarea nu este ok: ambele portii de coaste au fost calde doar la suprafata, in interior reci (clar reincalzite), cartofii reincalziti si ei, ciorba de fasole o zeama lunga, pizza quatro formaggi era, de fapt, due formaggi ....si lista continua.
Nu recomand!
Predescu Nicolae-Gabriel
Predescu Nicolae-Gabriel2 ani în urmă
Mâncarea este extrem de cinstită atât la gust cât și la preț. Servirea in cazul nostru, de data asta a lăsat puțin de dorit dar de obicei (cred că e a 6 a oară când cinam aici) și servirea este ireproșabilă. Pont: ciolanul cu fasole și orice salata (imensă)
Anına Stoian
Anına Stoian2 ani în urmă
Cu suma de lei potrivita acces toata ziua interior si exterior.
Se poate comanda si pizza 😉 și există bar cu răcoritoare și bere.
Excelent pentru iubitorii de ape termale calde. Au acces la cușete pentru a te echipa cu costumul de baie, dușuri, toalete și acces sauna plătit separat. Amabilitate si decență. Să rămâneți la fel ! Mulțumesc.
Longin Prajescu
Longin Prajescu2 ani în urmă
În situația supraaglomerării Aqua Parc Cozia se poate recurge la soluția celor două bazine, interior și exterior de la Casa Românească. Afară apa cam rece și necurățată, iar bazinul din interior apa foarte caldă și la fel, cam murdară. În interior, puține locuri (șezlonguri și scaune) și posibilități limitate de schimbare a îmbrăcămintei, fără posibilitatea de ați usca părul ud.
Cojocea Elizabeta
Cojocea Elizabeta2 ani în urmă
Mâncare gustoasă, porții generoase,atmosferă plăcută, românească. In extrasezon se intampla sa nu găsim tot ce este menționat în meniu.
Locații recomandate