/Valcea/Hotel

Hotel Oltenia

Strada Tudor Vladimirescu 164, Băile Govora 245200, România

Hotel Oltenia
Hotel
3.7
568 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35JJ+48 Prajila, România
+40 752 089 459
bnsind.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena anton
Elena anton2 ani în urmă
Cea mai proastă alegere. Mancare putina si de proasta calitate . Dacă nu erai la ora stabilita adio masa. Nu exista cafea ,suc sau apa minerală.nici macar o salata la felul 2 la masa de prânz . Regim de spital. Nu recomand. Personalul de curatenie si tratament amabil in rest........ 🙈
Aurelia Necula
Aurelia Necula2 ani în urmă
Este un hotel curat,dar mai sunt multe lucruri de schimbat,de exemplu saltele și lenjeria sunt foarte vechi miros groaznic.In rest personalul se străduiește să asigure un ambient plăcut , mâncarea e ok dacă ai meniu cu fișă de cont porțiile sunt cum trebuie.
Florin Florin
Florin Florin2 ani în urmă
O mizerie de hotel.Pornind de la intrare,receptionera acra ,ingamfata si mincinoasa.Camerele,niste cotete insalubre fara aer conditionat (desi am platit camera cu aer),cu mobilier vechi si deteriorat,lenjerie de front,baia daca nu vomiti in ea esti tare de ficat. Baza de tratament doar dupa nume se poate numi asa caci conditiile sunt precare spre inexistente.Neam de neamul meu nu mai calca pe aici si voi face tot posibilul ca nici o cunostinta de a mea sa nu mai ia teapa pe care am luat o eu ajutat de Directbooking
Dorina Stanicel Stefan
Dorina Stanicel Stefan2 ani în urmă
Personalul amabil, mâncarea ok, se poate și mai bine. Am dat 4 stele pentru aglomerația de la baza de tratament, și cred ca programul de la piscine nu este foarte ok
Cristinel beuran
Cristinel beuran2 ani în urmă
Cea mai proastă alegere. Cu biletele luate prin agenție, nu prin pensionari, masa sub orice critica, camere fără aer condiționat, piscinele (și interioara și exterioara) închisă două zile. Am dat o stea pentru amabilitatea personalului.
Alina garcea
Alina garcea2 ani în urmă
Cazarea lasă de dorit, spun că este de trei stele cu aer condiționat în camere și nu este asa. Aparatele de aer condiționat le au numai la garsoniere și la etajele superioare adică în fata hotelului, mâncarea lasă de dorit fata .
Alexandru Tomi
Alexandru Tomi2 ani în urmă
Hotelul oferă condiții foarte bune de cazare și masa. Personalul este amabil și prompt în servicii. Atmosfera plăcută și tratament de înaltă calitate oferit de un personal medical profesionist. Mulțumim.
Vilan Marius
Vilan Marius2 ani în urmă
O locație într un cadru natural, cu mult potențial, personal amabil, profesioniști în recuperare - kinetoterapeutul Alin - piscină exterioară curată, mâncare cu gust...un loc liniștit și relaxant.
Locații recomandate