/Timis/Hotel

Hotel Tresor Le Palais

Strada Radu Tudoran Nr. 18, Timișoara 307200, România

Hotel Tresor Le Palais
Hotel
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q77F+2X Timișoara, România
+40 256 228 754
tresorlepalais.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valentino Nicosia
Valentino Nicosia2 ani în urmă
Da da da excelent!
Noi locuim in Belgia, iar vacantele sunt de obicei in Franța.
La voi ne-am simțit in Franța !!!
O curățenie impecabila….camere frumos amenajate !!
Iar stafful, nu avem cuvinte, foarte foarte amabil..
Mai revenim sigur 🙏
Marinsecu Ioan
Marinsecu Ioan2 ani în urmă
Locație plăcută, personal ok...mai este de lucrat mult la partea de curățenie( praf pe geamuri și pe balustrade) și la partea de organizare. Mulțumit de cele văzute, dar este loc suficient de îmbunătățiri... Poate putina investiție și în parcare
Gabriela Diaconescu
Gabriela Diaconescu2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa și eleganta cu servire desăvârșită, personal foarte amabil și promit. Recomand cu căldură.
Zenith Partners Comercial & Corporate Real Estate
Zenith Partners Comercial & Corporate Real Estate2 ani în urmă
Camerele bune, mancarea buna, perosonal amabil. La intrare in hotel te asteapta cu prosecco, Nice. Daca are ceva care trage in jos un 5* este spa-ul care e modest.
In rest tare fain hotelul, piscina e nice, parcari suficiente. 4*
Radu Vlad
Radu Vlad2 ani în urmă
Saltea foarte comoda!
SPA deschis abia dupa 17.00 si dus senzorial nefunctional.
Mic dejun bogat si gustos!
Alina Roman
Alina Roman2 ani în urmă
Hotelul este foarte frumos, camerele foarte curate, personalul amabil și întotdeauna la dispoziția clientului. Dacă reservati un sejur in acest hotel recomandarea mea ar fi sa nu alegeți sa mâncați la restaurantul hotelului deoarece preparatele nu sunt bune deloc. Pentru mancare raportul calitate/preț este zero.
Vlad-Andrei Barsan
Vlad-Andrei Barsan2 ani în urmă
EN: Clean and smart rooms (digitally controlled lights and curtains). Staff was very professional and kind. Food (lunch/dinner) was very tasty but a bit on the expensive side. Excellent breakfast with big variety of food and fruits. The pool was great but could use rounded edges as it is extremly easy to cutyourself if you press against them. They are very sharp. Would have liked more shade at the pool (taller trees perhaps) but the landscaping was done in a very tastefull manner.
RO: Camere curate si inteligente (lumini si draperii controlate digital). Personalul a fost foarte profesionist si amabil. Mancarea (pranzul/cina) a fost foarte delicioasa dar un pic cam scumpa. Micul dejun excelent cu varietate mare de fructe si mancare. Piscina a fost grozava dar ar avea nevoie de margini rotunjite pentru ca te poti taia foarte usor daca te apesi pe ele. Sunt foarte ascutite. Mi-ar fi placut mai multa umbra in zona piscinei (copaci mai inalti) dar amenajarea gradinii este facuta cu foarte mult bun gust.
MBA
MBA2 ani în urmă
Este într-adevăr o locație de 5 * am avut nunta la ei in 10 septembrie 2021 si un apartament pentru noi. De la servire, la personal, la servicii, totul este la superlativ. Recomand pentru oricine doreste sa aiba o nunta de vis. Va mulțumim.
Locații recomandate