/Timis/Hotel

Hotel Arizona

Strada Musicescu Gavril 168, Timișoara 300778, România

Hotel Arizona
Hotel
4
683 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6FR+V3 Timișoara, România
+40 755 149 849
hotel-arizona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Domnica Dobrei
Domnica Dobrei2 ani în urmă
A fost frumos și multa distracție. Am dansat tot timpul.
Maria M.
Maria M.2 ani în urmă
Hotel Arizona, comanda 12.12.2021(65lei): ciorba are o jumătate de porție, foarte sărată, cartofii prăjiți sunt plini de vegeta și desertul este 2 feliute( de mărimea unui ardei iute) de ceva. Meniul 2/3 dintr-un meniu normal. Platoul mix gril conține 1/2cartofi prăjiți foarte sărati și cealaltă jumătate carne, adică 4 aripioare cu pene( pe care o sa le arunc), 4 cârnăciori cu gust dubios( de sapun) și alte feluri pe care nu le-am gustat. Tind sa cred ca mâncarea este sărată excesiv pentru a ascunde ceva. Am mâncat în trecut la ei și am fost mulțumită, dar observ ca "ofertele" postate pe site-uri care ofera mâncarea, distribuie mancare foarte proasta. Plata s-a făcut Cash ( nu se poate plăti cu cardul) și nu am primit bon fiscal, probabil nu se emite bon fiscal .. Nu o sa mai comand niciodată de la acest restaurant!
Catalim Mustata
Catalim Mustata2 ani în urmă
Frumos curat și angajații super ospitalieri...recomand!
Dumitru Caraman
Dumitru Caraman2 ani în urmă
Locatie frumoasa, deosebita.. Mi-a placut faptul ca este liniste, deosebit fata de alte hoteluri de oras... M-am odihnit bine. De asemenea, curat, ingrijit, mic dejun corect....
Florin Barbu
Florin Barbu2 ani în urmă
Baia extraordinar de murdara, mucegai prezent la cada în multiple locuri, rezervorul de wc murdar, caloriferul din baie ruginit tot, mobilierul de baie și oglinda umflate și murdare, para de dus foarte jegoasa și înfundata, așternuturile de culoare albastra, foaaaarte vechi, o fata de perna era cusuta, in situația în care o fata de perna la ikea, alba, costa și 5 lei, paturile nu mai zic...Un hotel frumos la exterior dar total lipsit de grija. Eu l as invita pe proprietar sa stea o noapte și sa facă un dus.
Miclea Alina Elena
Miclea Alina Elena2 ani în urmă
Mulţumim din suflet bucatarului Ionel Couci! Platourile au fost foarte apreciate, atât de invitaţi, dar mai ales de către copii! Felicitari!!!
Alexandru Niculescu
Alexandru Niculescu2 ani în urmă
Foarte murdar. Jeg efectiv la baie, hartia igienica desfacuta si pusa pe jos. Am crezut initial ca e o greseala si am cerut alta camera. Mi s-a oferit una la alt etaj. Arata si mai rau, parchetul fusese inundat si mirosea si a mucegai. Oribil! Sub 2 stele dupa orice standard.
Gramada miriam
Gramada miriam2 ani în urmă
un hotel potrivit pentru toată lumea.
Locații recomandate