/Timis/Hotel

Pensiunea Vlad

Bulevardul Liviu Rebreanu 19A, Timișoara 300425, România

Pensiunea Vlad
Hotel
3.3
212 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M9+6C Timișoara, România
+40 256 245 993
pensiuneavlad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Auruț Ioan Surda
Auruț Ioan Surda2 ani în urmă
Personal amabil, camere spațioase, ar trebui intervenit la pereți (zugrăveli),perdele, prosoape.
Constantin Croitoru
Constantin Croitoru2 ani în urmă
Este un hotel de trei stele cu preț de două și comfort de o stea.Partea bună este că acceptă animale de companie, pentru asta m-am și cazat.
Rodica Iorga
Rodica Iorga4 ani în urmă
Am fost neplacut impresionata de aspectul camerelor, care necesita sigur macar o igienizare; totul pare ponosit, cu aspect " obosit". Nici prosoapele, de buna calitate, de altfel, dar de o culoare forte inchisa, nu mi-au inspirat incredere, drept care nici nu le-am folosit. La micul dejun, nu am avut ce sa aleg, pentru simplul motiv ca am primit pe o farfurie omleta, cascaval, unt si putina dulceata.Punct. Pensiunea este situata intr-o zona foarte circulata, deci extrem de poluata. Singurul lucru bun, este atitudinea foarte amabila a personalului, mai ales a tanarului de la receptie. Nu as recomanda!
Calator Critic
Calator Critic4 ani în urmă
Două stele, pentru amabilitatea personalului. Că în rest... minus 5.

Dacă sub sigla "ProNatura" renunțați la igienă și la sănătatea umană, mai bine închideți coșmelia! Că și așa se dărâmă singură.
Apa caldă nu e nici măcar călduță. Și nici presiune nu are. Când am fost eu, nu era nevoie de căldură. Mă întreb dacă se dă caldură iarna sau, nu este, pentru că... protejează natura.
Mult, foarte mult zgomot de la mașinile care trec pe stradă. Mașini de tonaj mare. Noaptea, se zgâlțâie și patul cu tot cu călător. Pentru că pereții, inclusiv pereții exteriori!! sunt din rigips. De asta spuneam mai sus că pensiunea se dărâmă singură.
Pretty woman
Pretty woman5 ani în urmă
Mult zgomot de la strada.cu tot cu geamuri închise. Pat confortabil.aparatul de aer condiționat nu a funcționat. Mochetă prea veche xu pete și miros neplăcut atit pe hol cit și în cameră. Mic dejun prea ieftin fără imaginație fără opțiuni. Cafea slaba și insuficienta. Pozele nu coincid cu realitatea.
Celia Tutuianu
Celia Tutuianu5 ani în urmă
Nu mai venim aici niciodata!!! Conditii foarte proaste. Salteaua de la pat plina de arcuri iesite, frigiderul curge, tv fara telecomanda, mobilier vechi , la baie obiectele ruginite. Nu merita ma mult de o stea. Ar tb scoasa din circuitul turistic!!!
IOVA IONUT
IOVA IONUT2 ani în urmă
Am fost acum dupa perioada starii de urgenta si arata destul de bine.
Baie curata, curatenie, personal foarte amabil.
S-au facut imbunatatiri doar ca si clientii ar trebui sa nu distruga sau sa fumeze in camere.
Voi mai reveni cu placere.
Cosmin Constantin
Cosmin Constantin2 ani în urmă
O stea vam dat din greseala,nu se merita,dusu curge ca picatura chinezeasca,mizerie in camere,galagie pe holuri noapte nu poti sa te odihnesti
Locații recomandate