/Timis/Hotel

Hotel Continental

Bulevardul Revoluției din 1989 2A, Timișoara, România

Hotel Continental
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+3X Timișoara, România
+40 256 494 144
hotelcontinental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dorin Lazar
Dorin Lazar2 ani în urmă
Cada era murdara, iar pe jos un betisor de urechi. Daca nici pe ala nu l-au vazut, nici nu vreau sa ma gandesc cum se face curatenie in camere..
Cand am vazut ca nu e curat am plecat si am facut rapid reservare la un alt hotel. La acelasi pret, am primit o camera care chiar merita 350 lei pe noapte.
Andreea Daniela Faur
Andreea Daniela Faur2 ani în urmă
Se poate și mai bine, de la ei îmi place doar sala fitness.
Mariana Sichitiu
Mariana Sichitiu2 ani în urmă
Hotel situat în centrul orașului Timișoara,4 stele. Curatenie, Personal amabil,plin de solicitudine.
Camerele spatioase,in culori plăcute. Sunt dotate cu cana electrică și cele necesare prepararii ceaiului / cafelei. Frigider. Desi a fost camera dubla si am figurat 2 persoane la cazare, nu am gasit decat un singur halat si prosoape pentru o singură persoană. ECONOMIE !!!!Precizez ca am plătit 350 camera + 49 lei /pers mic dejun + 25 lei / zi parcarea. Baia dotată cu mini produse de toaleta.
Micul dejun variat,gustos.
Ca aspecte negative ,foarte importante din punctul meu de vedere : NU SE RESPECTA NORMELE SANITARE !!! In ciuda avertismentului de la intrare , NIMENI nu poarta masca ! Sunt acceptațe în hotel persoane fara masca !De fapt,cum sa ceri masca ,cand tu însuți nu porti ? Nu am vazut la lifturi sau pe mesele restaurantului sticle cu dezinfectant. ! Nu am vazut sa se dezinfecteze mesele dupa fiecare client .Personalul de serviciu : mecanici ,cameriste nu poarta masca !
Geza Szoke
Geza Szoke2 ani în urmă
camerele sunt ok, personal zambitor, dar nici o cafea nu poti sa bei dimineata daca nu ai si mic dejun..iar la mic dejun cafeaua e naspa
Vladimir
Vladimir2 ani în urmă
O dezamăgire totala! Baia foarte prost amenajata. Dus cu un singur perete lateral deci apa sare peste tot în baie iar scurgerea nu exista = balta permanenta în baie, chiuveta ce se tot strica iar capacul de la toaleta rupt. Sa nu mai zic ca apa de la robinet era maro (vezi poza) . Nu ai prize disponibile în camera, era praf peste tot iar pentru a putea încarca telefonul a trebuit sa scot TV-ul. Perne și prosoape murdare ( într-un hotel ce se crede de 4 stele) 1 singur halat 1 singura periuța de dinți și o singura pereche de papuci în camera dubla, mobilier vechi si aer condiționat ce abia funcționează, sa nu mai zic de minibar ce NU răcește. Deși pe booking scria ca piscina interioara este disponibila ei bine când am ajuns la locație am aflat opusul. Nu pot înțelege cum oamenii încă se duc la acest 'hotel' deprimant. Am fost păcălit cu 300 lei pe noapte pentru o experienta oribila. Ma voi asigura sa nu mai fac greseala sa trec pe la acest hotel vreodată.
Cristea adrian
Cristea adrian2 ani în urmă
Central, curat, personal amabil. Vedere panoramica de la etaj superior. Mic dejun variat și disponibil dis de dimineață
Andreea craciun
Andreea craciun2 ani în urmă
Curat, confortabil, panorama superba, facilități multiple.. Merita incercat
Simina Mariana
Simina Mariana2 ani în urmă
Amplasarea superba insa necesita renovare . Camerele au mobilier veci
Locații recomandate