/Timis/Hotel

Ibis Timisoara City Center

Strada Coriolan Brediceanu 18, Timișoara 300012, România

Ibis Timisoara City Center
Hotel
4.4
216 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q64C+P2 Timișoara, România
+40 256 701 141
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Patrick179 zile în urmă
A fost o experiență uimitoare și am fost foarte mulțumit de ospătarul Gabriel Beniamin este o persoana care se vede că își dă și viața pentru a face bine iar mâncarea a fost minunata😍😍😍
Dragonstarsecurity
Dragonstarsecurity2 ani în urmă
Mic dejun perfect.Sugestii pentru imbunatatiri: mochete in stinga si dreapta patului, un spot suplimentar in cabina de dus si perne diferite,mai moi ,eventual mai mici.Nu ar fi rau de inlocuit acel taburet cu un scaun cu spatar similar.
Vasile Stoia
Vasile Stoia2 ani în urmă
Condiții excelente! Curățenie, mâncare deosebit de gustoasă! Personalul foarte amabil și dedicat! Recepționera Giulia, de un profesionalism desăvârșit! Așa da! Să tot vizitezi, România! Vă felicit! Prof. Coregraf Vasile Stoia- Sibiu!
Ioana s
Ioana s2 ani în urmă
Trece trenul prin fața camerei
La dus nu este lumina (doar cel de la wc), ventilatorul nu funcționează, apa de la dus nu se scurge , scurgerea este plina de calcar și rugina, imbinarile dintre peretii cabinei de dus si podea sunt pline de scame praf si resturi de apa , la colturile ușilor de la cabina de dus bineînțeles calcar amestecat cu praf si indiferenta.
Lipsa punguțele sanitare!
Minibarul face că trenul ce-ti trece pe la fereastra, plus că mai rămân produse"uitate" de clientul anterior în el și nu le aruncă nimeni.
Fire de par in jurul picioarelor de la scaun și de la masa probabil de la un mop obosit.
La micul dejun sa nu ai mari asteptari, asta daca nu se mai întâmplă vreun"incident" neprevăzut si nu poți servii decat bufet rece, murdar in fata usii de la bucatarie și în jurul meselor din zona de servit micul dejun.
Singurul lucru pe care îl apreciez salteaua de foarte buna calitate ,așternuturile și prosoapele curate
Ana Sapera
Ana Sapera2 ani în urmă
Hotel curat , personal amabil , micul dejun variat și cafea buna , negativ am găsit baia in care după dus apa băltește .
Nicoleta Mihai
Nicoleta Mihai2 ani în urmă
Am dat 5 stele pentru atitudinea fetelor de la receptie și 1 stea pt noaptea petrecuta de mine în aceasta locație.
Hotelul este dragut, camerele cam mici și întunecate, geamurile se deschid parțial nu exista balcon.
Hotelul dispune de parcare.
Problema cea mai mare pt mine este ca locația este pet friendly dar eu sunt alergica ( la modul ca nu mai pot respira dacă ma întâlnesc la interior cu un animalut de casa) aviz celor ca mine.
Fetele de la recepție au fost foarte dragute și mi-au cautat o camera în care nu a locuit niciun oaspete cu blana dar pt mine nu a funcționat.
Ca și recomandare, poate ar trebui sa faceți camere speciale pt persoanele alergice sa ne bucuram și noi de același drepturi ca toată lumea.
Daniel Ovidiu Rus
Daniel Ovidiu Rus2 ani în urmă
Hotelul este nou, sa zicem ca isi merita cele 3 stele, marea lui problema este ca prin spatele lui trece o linie de cale ferata, daca doriti sa aveti un somn linistit atunci nu este locul potrivit pentru voi, doar daca dupa ce adormiti nu mai auziti nimic.
Pe de alta parte as fi apreciat daca doamna de la receptie mi-ar fi oferit camerele (am avut 2 camere) cu vedere la parcare nu cu vedere catre calea ferata, asa as fi putut sa dorm si eu linistit, probabil trenurile nu s-ar fi auzit asa tare, era un gest minim din partea dansei, asa puteam sa dau si eu o nota mai mare. In parcarea hotelului erau maxim 10 masini deci nu cred ca erau ocupate toate camerele din fata.
Cu siguranta nu am sa revin la acest hotel.
Renata Iacob
Renata Iacob2 ani în urmă
Camera curata si amenajata cu bun gust, personal amabil.
Lipsa unui balcon ar putea fi o problema in cazul in care sunteti fumatori. In rest, totul a fost super!
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
Băiatul de la bar și care ne-a servit a fost super ok. Ceva probleme cu doamna de la recepție care a înțeles mai greu cum se face plata.
Locații recomandate