/Timis/Hotel

Eurohotel

Strada Mehadia 5, Timișoara 300558, România

Eurohotel
Hotel
3.7
443 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62V+CV Timișoara, România
+40 256 201 251
tourneo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ion Nicolae
Ion Nicolae2 ani în urmă
Camera a fost foarte curata, și era cald, lenjerie de pat curata și un miros placut. Îmi a placut că se respectă regulile in privința de ă prevenii răspândirea virusului covid 19... Gagica de la recepție foarte amabilă.. Felicitări, voi reveni cu siguranță
Giorgiana-Daniela Hangu
Giorgiana-Daniela Hangu2 ani în urmă
Nu este prea aproape de centru, trebuie mers peste 20 de minute pe jos. Mobilierul este foarte vechi, baia este împărțită în două, dușul într-o parte a camerei, toaleta în cealaltă, ambele cu uși glisante destul de vechi care trebuie forțate un pic ca să se închidă. Recomand doar dacă aveți treabă în zonă, în afară de un pat de dormit, nu oferă prea mult.
Cristian Ștefan
Cristian Ștefan2 ani în urmă
Personal amiabil, curat, dar frigiderul lasă de dorit și nu există lift în rest este ok! Raport calitate-preț!
Mihai Tudor
Mihai Tudor2 ani în urmă
Este un hotel minunat. Este renovat nu de mult. Personal amabil, conducerea este extraordinara. Recomand acest hotel pentru cazare. 👍
Bogdan Horsman Anghel
Bogdan Horsman Anghel2 ani în urmă
Sunt la jumătatea sejurului și pină acum personalul s-a comportat foarte bine. În fiecare zi au fost schimbate prosoapele și ce a mai fost necesar. Recomand abonaților Booking.
Loredana Alina Panaite
Loredana Alina Panaite2 ani în urmă
Un hotel minunat intim linistit
OM E
OM E4 ani în urmă
Hotelul nu are lift, iar personalul de la receptie nu ne-a ajutat cu schimbarea camerei avand in vedere ca ne-au dat o cmera la etajul 3, iar noi aveam un copil de 6 luni si implicit foarte multe bagaje pentru el. Baia si cabina de dus sunt doua incaperi diferite, foarte mici, separate de camera de dormit printr-o usa glisanta, iar ventilatia in baie nu face fata.
Alina Cristina Aur
Alina Cristina Aur2 ani în urmă
Super,recomand cu încredere!
Locații recomandate