/Timis/Hotel

Hotel-Restaurant Adriatico

Strada Ion Ionescu de la Brad 1C, Timișoara 300253, România

Hotel-Restaurant Adriatico
Hotel
3.3
285 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6JP+2H Timișoara, România
+40 256 280 398
hoteladriatico.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Summer Waves
Summer Waves2 ani în urmă
Are nevoie de renovare, că e lăsat în uitare, tot e vechi și ciuruit, greu de găsit că nu au o direcție clară pe gps, și nici pe stradă nu găsești indicații spre ei, parcarea este dar e vai de ea, nu asfaltată și e plină de bălți când plouă.
Alina Zlat
Alina Zlat2 ani în urmă
Curățenia lasă de dorit, mobilier vechi. Prețul destul de piperat pentru condițiile oferite
Ovidiu Silviu Ghiuzan
Ovidiu Silviu Ghiuzan2 ani în urmă
1. Camere vechi, neîngrijite, pereți neșlefuiți, murdari 2. Curățenia cel puți pe jos in camera nu era făcută și nici in frigider(și frigiderul trăncănea foarte tare de a trebuit sa l scoatem din priza) 3. La baie mirosea a canalizare, după fiecare dus,nu știu de unde sa făcea o băltoaca. 4. Cearșaful era găurit de o Țigara, prosoapele (cel puțin 2 miroseau a Țigara), 1 era rupt , și toate vechi și prea mult uzate. 5. In fiecare seara, când nu te așteptai, începea apa de la dus sa curgă fără nici un motiv. 6. In 4 nopți de cazare , 1 data nu au venit sa dea cu matura pe jos , sa schimbe vreun cearșaf sau vreun prosop 7. Geamul nu se închidea calumea 8. Aerul condiționat îți bate direct in pat,deci nici o șansa sa stai cu el aprins seara
NU RECOMAND!
Cosmin Goleanu
Cosmin Goleanu2 ani în urmă
Înghețată bună, dar nu NEAPĂRAT pe gustul meu mai excentric.Mi-a plăcut scuterul în SCHIMB 👍👍
Dana Petrica
Dana Petrica5 ani în urmă
Interiorul mai rău decât un internat școlar, cele 3 stele sunt cumparate nicidecum dobandite. Mizerabil - infect // loc de mai rău nu exista.
Pozele nu sunt reale.
Am plătit pentru 2 zile, dar am plecat la câteva ore de la cazare.
Dan Daniel
Dan Daniel6 ani în urmă
Un hotel acceptabil ca si pret,ar necesita imbunatatiri majore;Personal amabil .Restaurantul frumos amenajat chiar se vede ca este reconditionat.Ca minus ar fi personalul restaurantului care arata prea vulgar,totusi este restaurant nu club si lipsa de amabilitate.
Ar fi indicat ca pe viitor sa aveti personal cu o conduita mai aleasa nu toate fetele care termina liceul si habar nu au unde se aseaza tacamurile.
Jo Mary
Jo Mary2 ani în urmă
Camere curate si confortabile. A fost pe masura așteptarilor! Avand in vedere ca toata ziua am fost la "vizitat" camera am folosit-o doar seara! Apa caldă la dus, căldură in cameră, wifi, frigider...Mulțumiți!
Horea Andrei Bortan
Horea Andrei Bortan2 ani în urmă
Hotelul este ok ca raport calitate - preț. Când ești obosit și ai nevoie doar de un duș și pat curat, este în regulă.
Locații recomandate