/Timis/Hotel

Arta Hotel

Calea Lugojului 30, Ghiroda 307200, România

Arta Hotel
Hotel
3.8
383 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q7CM+R7 Ghiroda, România
+40 356 455 939
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Titi Clenciu
Titi Clenciu2 ani în urmă
Senzori de pe holul hotelului deranjează prin sunetul pe care îl scot non stop în rest e ok
Norbert Ardelean
Norbert Ardelean2 ani în urmă
Un hotel minunat un personal calificat si extraordinar recomand cu incredere.
George ilisoi
George ilisoi4 ani în urmă
Foare nemultumit. Nu s-a facut curat in camera nu s-au schimbat asternuturile si totusi aveam pretentii in 4 zile la 220lei le nopte. Micul dejun era foarte rau si anumite (piese) erau refolosite chiar acre si rancede.
Am fost taxat in plus pentru cafea chiar daca aveam micul dejun achitat.
Nu recomand sa va cazati aici nici de ar fi singurul loc din lume.
Adrian Dragomir
Adrian Dragomir4 ani în urmă
Ar trebui sa înceapă numărătoarea cu minus. Purici, mizerie, personal insuficient, atmosfera ostila din partea personalului încurajată de patron.Personal ma voi plânge la opc despre aceasta construcție cu pretenție de hotel. Cum sa nu ai purici în camera când nu sa făcut curat pe timp de vara 10 zile? De mancare nu pot vorbi pt ca deși este cotat la 3 stele nu asigura masa. În plus orice gunoi trebuie ori sa nu il faci, ori sa îl cari singur în afara hotelului. Evitați va rog acest loc dacă treceți prin Timisoara
Iulia Veja
Iulia Veja4 ani în urmă
Frumos amenajat in camera, micul de jun a fost bun, dar: apa calda curge după ce lași robinetul deschis după o perioadă lungă de timp sau sa fie tot rece, in camera nu e frigider și nici uscător, suntem nefumători dar a pornit de 2 ori senzorul de incendiu. Se poate plăti cu tickete de vacanta, dar daca ar fi fost să plăteasc cash m as fi gândit de 2 ori.
Mircea Petrus
Mircea Petrus4 ani în urmă
Acest hotel are foarte multe săli unde se țin nunți până la 4 dimineața. Este aproape de drum și e gălăgie noaptea de la mașini. De asemenea tot la 3 secunde face gălăgie instalația de incendiu. Sunetul e atât de strident că nu se poate dormi deși am rugat recepționera să ia masuri pentru a opri instalația aia.
Osan Calin
Osan Calin4 ani în urmă
Hotel "Goanga", plin de plosnite peste tot. Nu poți deschide geamul ca te invadează. Am stat 4 nopți și nu mi-a schimbat lenjeria și prosoapele sau sa ducă gunoiul. În weekend muzica era asa de tare de la evenimentele de jos încât vibra toată camera. Nu am putut dormi pana la 4:30 dimineața. În plus prețul este exagerat. Nu as mai merge niciodată.
Adelin Goncea
Adelin Goncea4 ani în urmă
Servire proasta , in noaptea de revelion la 12 noaptea ne zic ca nu mai aveau wisky ... Si cand am platit au zis ca e nelimitat cand colo fugeau ospatari de noi ... Pana la urma un ospatar a zisbca nu le mai da patron voie sa dea wisky... Urat nu recoman, mancarea foarte proasta toata masa mea de 12 persoane nu sa atins de mancare , mirosea urat gustu la fel creca era mancarea ramasa de la vreo nunta ceva resutri ne-au pus
Mai corect , servire proasta , beutura cu portia, mancare mananci la restorant si mori acasa ,
Locații recomandate