/Timis/Hotel

Pension Giulia

Strada Etolia 3, Dumbrăvița 307160, România

Pension Giulia
Hotel
4
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6RR+W2 Dumbrăvița, România
+40 745 709 640
pensiuneagiulia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Noemi Schavel
Noemi Schavel2 ani în urmă
Personal foarte amabil!
Curat, cald!
Parcare cu curte închisă, Pet friendly!
Vom mai reveni curând!
Ela daniela
Ela daniela2 ani în urmă
Nu recomand. Jalnic la fel și patroana pensiuni jalnica. condiții și jalnice. nuuuuu recomanda.
Marian Ioan Milaciu
Marian Ioan Milaciu2 ani în urmă
Curățenie peste așteptări. Schimbat prosoape zilnic. Aer condiționat plătit aparte. Destul de bine în raport calitate preț. Personal primitor!
Gabriela Gurzu
Gabriela Gurzu4 ani în urmă
Personalul foarte amabil și primitor. În schimb pensiunea ar trebui renovata ca să arate că în pozele postate, iar micul dejun sa fie puțin mai bogat, sa nu trebuiască sa scurgem borcanele de gem. În rest e ok.
Varsta manuela
Varsta manuela5 ani în urmă
Cu parere de rau dar la asa ceva nu m-am asteptat. Camerele sunt mult prea mici. Patul ,,matrimonial ,, e foarte tare si pentru o persoana de 180 cm ...Va dormi cu picioarele pe gresia de jos.... te face sa plătești de la început, înainte să poti vedea camera. Raportul calitate- pret e jalnic. Cavoul e lux in comparatie cu camerele lor. Pensiune nu merita 3 stele. NU RECOMAND.
Alex Tizian
Alex Tizian5 ani în urmă
Camera curată, nu recomand sa mâncați dimineața am deschis un borcan cu salata de vinete capacul era ruginit și puțin mucegai, vinetele erau acrite... Sincer regret alegerea făcută... Sper ca proprietarii sa fie mai atenți pe viitor.
Marian Nicolae
Marian Nicolae2 ani în urmă
Mobilier foarte învechit și degradat,salteaua mai mică decât cadrul patului,lenjerie curata,prosoape curate.Deși existau două măsuțe afara pentru fumat și servit suc,bere etc,nu îți dau scaune(decât dimineață vreo două ore!?!).Cel mai urât și curios lucru este faptul că poarta este permanent închisă,iar pentru a ieși trebuie sa rogi pe cineva să îți descuie poarta(mai lipsea să îți de-a un bilet de voie).La intrare deasemenea trebuie sa suni că să îți deschida cineva din personal(personal limitat la probabil doua persoane).Altfel destul de curățel(am stat două nopti.)
Angela Binder
Angela Binder2 ani în urmă
Wir waren für zwei Tage zu Gast und waren wirklich sehr zufrieden. Sehr nette Wirtin und Angestellte. Die Zimmer sind sauber und gemütlich, es gibt freies W-Lan. Direkt fußläufig gibt es viele Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants. Bis zum Zentrum sind es nur 6 km. Ich kann diese Pension unbedingt weiter empfehlen.

Am fost invitați timp de două zile și am fost într-adevăr foarte mulțumiți. Foarte frumoasă proprietară și angajată. Camerele sunt curate și confortabile, există WiFi gratuit. Există numeroase magazine și restaurante la câțiva pași. Se află la doar 6 km de centru. Pot recomanda cu siguranță această pensiune.
Locații recomandate