/Timis/Hotel

Larissa

Strada Aristide Demetriade, Timișoara 300254, România

Larissa
Hotel
3.2
225 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69V+2Q Timișoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emily Mat
Emily Mat2 ani în urmă
Am fost cazata 3 nopti, am avut o sedere plăcută, am avut căldura si liniste , patul confortabil, baia spatioasa, conditii de lux.
Personalul foarte amabil si dragut, recomand tuturor!
The R
The R2 ani în urmă
Un loc perfect pentru a te odihni, petrece concediul sau dacă ai nevoie de camere pentru evenimentul tău.
Marinela Pirvulescu
Marinela Pirvulescu2 ani în urmă
Groaznic! Mai bine dormi pe banca in parc. Conditii zeroo!
Ruxanda gheorghe
Ruxanda gheorghe2 ani în urmă
Personal foarte primitor și camere bine echipate. Recomand acest hotel la toți prietenii mei din țară și strainatate
Alex Alex
Alex Alex4 ani în urmă
Foarte foarte proastă cazarea. Personalul miserupist, au fost probleme cu rezervarea....am sunat personal inainte cu 2 săpt, sa fac rezervarea...cand sun in ziua respectiva(pe drum fiind) sa le spun ca întârzii un pic, ma anunta ca nu am nici o rezervarea, ca au cv probleme cu celălat receptioner care e mai aiurit si a uitat sa o faca. Mi-au dat o cameră hidoasă de pe vremea bunicii. NU RECOMAND, EVITATI!!!!
Kristyna Krystinutza
Kristyna Krystinutza5 ani în urmă
Personal cat de cat amiabil,restaurantul inchis(desi cica ar fi all service),camera 11 de la etj 3 lasa foarte mult de dorit...(nu stiu cum sunt celelalte camere) dar pot spune in schimb despre camera in care am fost cazata... era un aer foarte inchis,peretii sunt foartr murdari,mult zgomot(mai ales noaptea), am avut noroc ca macar am avut asternuturi noi... nu mai zic de baie ca nu este nicio cale de aerisire 😢. Acum ce sa spun decat ca ramane la alegerea voastra daca vreti sa stati intr-un hotel de 3 stele cu astfel de conditii.
Serban Patrascu
Serban Patrascu5 ani în urmă
Pentru noi, a fost un dezastru, nu am patit asa ceva in nici un hotel din tara sau din strainatate. Holuri prost luminate, accidentari urate, lipsa liftului, a micului dejun, mobila prost amplasata in camere ( la pat, iti faci vanatai), chiuveta care curgea, baia cam expusa, zgomot de tren si masini si, mai presus de toate, lipsa oricaror scuze, pareri de rau sau intelegere pentru cele suferite in acest loc. Este de ajuns sa spun ca poti pleca de acolo cu dosar medical . Daca ati citit cele scrise aici, veti putea lua singuri o hotarare salvatoare pentru dv,. familia dv., cunostinte si prieteni, pentru buzunar si pentru amintiri "de neuitat", din pacate.
Eduard-Valentin Pătrunjei
Eduard-Valentin Pătrunjei5 ani în urmă
Cel mai jalnic și mă scârbos (hotel...)nu se poate nu numai doar o pensiune pt muncitori.....plătești camera cu clima.....clima ce se umple cu cuburi de gheață....care ți le cumperi singur...ei nu au....2 zile cu aceleași prosoape.....chiar fără condiții....ce telefon in camera.....este...dar nu funcționează...nici macar instalat nu e și nici acele minibaruri.....stau scoase din priza sa nu consume curent......sper sa se autosesizeze și Protecția Consumatorului și cei de la Sanepid.......îmi pare rău că trebuie să vă dau o stea pt a-mi fi luată recenzia dar jos sunteți undeva la -5.Sper sa vă uitați bine înainte de a lua sau rezerva o camera la aceast hotel (vila)
Locații recomandate