/Prahova/Hotel

Lacurile Păstrăvilor

Strada Largieni, DN1A, Izvoarele 107320, România

Lacurile Păstrăvilor
Hotel
4
382 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
72G5+8J Izvoarele, România
+40 722 836 194
lacurilepastravilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Ionut Grigoriu
Bogdan Ionut Grigoriu2 ani în urmă
Daca vreti un pastrav proaspat, fript sau prajit, aici trebuie sa veniti. Pastravii sunt pescuiti pe loc, din bazin, si au dimensiuni generoase. Un loc aerisit , inconjurat de verdeata. Inca un aspect : drumul pana la pensiune e asfaltat.
Adrian C (smilefish)
Adrian C (smilefish)2 ani în urmă
Un loc minunat pentru relaxare. Curat, frumos intretinut, locuri suficiente in interior si exterior, inclusiv foisoare pentru 4-6 persoane.
Pastravul este specialitatea casei - fript sau prajit, dar in meniu se regasesc si alte preparate (ciorbe - burta, vacuta, pui, gratare - pui, porc, salate, snacks, bauturi, etc). Pastravul are aprox 500g la portie si este proaspat "cules" din bazinele din gospodarie.
Personal amabil, servire acceptabila (comanda a durat ~40min, dar e acceptabil, avind in vedere ca prepararea s-a facut pe loc: scos pestii, curatati, gatiti, ornati cu garnitura, serviti).
Pentru cazare nu stiu conditiile, doar pretul in momentul recenziei: 150 lei - camera dubla, 170 lei - camera tripla.
Accesul in locatie se face pe un drum destul de ingust - cu atentie si rabdare nu e nici o problema.
Semnalul mobil e cam slab, dar exista Wi-Fi gratuit in locatie !
Andrea Dumitrescu
Andrea Dumitrescu2 ani în urmă
O ferma de păstrăvi într-un loc superb și rustic, ofera păstrăv preparat foarte gustos, sturion dar și alte preparate din pui sau porc. Au pensiune și piscina in aer liber și te poti plimba printre bazinele cu pești.
Niculae Stancu
Niculae Stancu2 ani în urmă
Liniste,o vale de vis,bazinele pline de pastravi,pestele preparat gustos si servit repede,tuica de Valeni servita a facut ca cele doua ore petrecute in foisorul de pe marginea bazinului sa fie minunate
Viorel Petroiu
Viorel Petroiu2 ani în urmă
Experienta ca la noi, vrem peste dar nu are cine sa il scoata, pana la urma se rezolva, personalul face si alte activitati, in final avem sperante pt o eventuala alta achizitie.
Herea Oana
Herea Oana2 ani în urmă
Nu sfatuiesc pe nimeni sa vina aici. In loc sa te relaxezi, iti strici toata ziua. Se pare ca patronul are o problema. Pe noi ne a gonit (la propriu, ca pe nistr caini) pt ca sotul meu a venit cu ATV ul si a facut zgomot, dar nu exista nici un semn care sa te atentioneze ca trebuie sa pastrezi linistea.
Dupa intamplarea noastra, povestind prin vecini aflu ca toti care au calcat pe acolo au avut cate o latanie neferecita. Pe unii i a ridicat efectiv de la masa si i a dat afara pt ca discutau intre ei si sotul a spus ca nu prea ii place cum arata mancarea adusa la masa alaturata. Altii au platit pastravul cat nu facea si tot asa, diferite chestii care m au lasat cu un gust f amar.
Stay away from this place!!!!
Tudor Arghezi
Tudor Arghezi2 ani în urmă
Din păcate locatia este frumoasa, dar serviciile lasă de dorit, apropo dacă doriți să comandați ceva înainte, aveți grijă sa nu va treziți cu nota umflata, ca acest lucru se cam practică ACOLO, vezi exemplu meu de mai jos in care am atașat nota de plată
Viper Alarms
Viper Alarms2 ani în urmă
Un loc minunat , oameni minunati. Pastrav mai bun nu cred ca exista.
Multumim
Locații recomandate